Bar Dryck KRAV Finnerodja Koncentrat Granatäpple
Bar Dryck KRAV Finnerodja Koncentrat Granatäpple
Bar Dryck KRAV Finnerodja Koncentrat Granatäpple

Finnerödja ekologisk granatäppeldryck koncentrat 200 ml

Art.nr: 9904

Finnerödja KRAV-märkt ekologisk granatäppeldryck är varsamt sötad med ekologiskt råsocker och är helt fri från färgämnen, bekämpningsmedel och konserveringsmedel. Finnerödja bärdrycker är härliga törstsläckare. Perfekt till måltider eller att blanda i drinkar. Koncentrat 200 ml ger 1 liter färdig dryck.

Producent
Finnerödja
Land
Sverige
Volym
200
Förpackning
Kartong
Varumärke
Finnerödja

Granatäppeljuice* (12,2%) råsocker* (5,5%), äppeljuice* (3%) citronjuice* (1%), juice från svarta morötter*, naturlig granatäppelarom. Juicerna kommer från  koncentrat. *KRAV-ekologisk råvara.

Energi | 134kJ/32 kcal
Fett | < 0,5 g
Varav mättat fett | < 0,1 g
Kolhydrat | 6,9 g
Varav sockerarter | 6,8 g
Protein | < 0,5 g
Salt | < 0,1 g

Kedja | artikelnummer
ICA | 151637
COOP | 12427

Passar till

Finnerödja bärdrycker är härliga törstsläckare. Perfekt till måltider eller att blanda i drinkar.

Koncentrat 200 ml ger 1 liter färdig dryck.

Specialinformation

Granatäpplet är inte ett bär, utan en frukt med unika hälsoegenskaper. Granatäpple växer på träd runt Medelhavet. Det blommar maj-oktober och frukterna är stora som apelsiner.

Granatäpplen är en riklig källa till C-vitamin, folsyra och antioxidanter ur gruppen polyfenoler. Det finns de som hävdar att granatäpple motverkar att huden åldras. Forskning pekar på att granatäpple kan förebygga hjärt- och kärlsjukdomar, motverka högt blodtryck och minska lagring av plack i blodkärlen.

Finnerödja

KRAV-märkta bärdrycker från Sverige.

Finnerödja bärdrycker produceras sedan 2009 i Sverige. Dryckerna finns i flera härliga smaker. De är KRAV-märkta, varsamt sötade och fria från andra tillsatser.

Produceras i Sverige

Finnerödja startade med försäljning av jordgubbar redan i början av 1900-talet. Sedan 2009 produceras även KRAV-märkta bärdrycker under samma namn i Sverige. Nu finns dryckerna i flera härliga smaker – blåbär, havtorn, granatäpple, lingon och tranbär. Och alla är precis lika goda. De är dessutom KRAV-märkta, varsamt sötade med ekologiskt råsocker och är helt fria från färgämnen, bekämpningsmedel och konserveringsmedel. I dag produceras dryckerna exklusivt i Sverige för HEBA Food & Beverages.

Mer om Finnerödja

Finnerödja ekologiska bärdrycker kommer direkt från skog och mark. De finns i flera härliga smaker – blåbär, lingon, tranbär, havtorn och granatäpple. Alla bär växer vilt och vi tillsätter inga konstigheter i drycken. Finnerödja bärdrycker är goda törstsläckare. Perfekt till måltider eller att blanda i drinkar. Finnerödja ekologiska bärdrycker finns i smakerna blåbär, lingon, tranbär, havtorn och granatäpple. Smaken av bär ska vara så naturlig som möjlig och därför tillsätts bara lite ekologiskt råsocker, ingenting annat. Alla bär växer vilt i naturen och handplockas under säsong. Lingon och blåbär plockas i Sverige, medan övriga bär kommer från norra Europa. Alla dryckerna tillverkas i Sverige. Med KRAV-märkt dryck i glaset slipper du konstiga tillsatser och bidrar till hållbar produktion och renare miljö. KRAV-märkt dryck får sin goda smak från riktiga frukter och bär och är fri från naturfrämmande tillsatser. Dessutom är arbetsvillkoren bra för dem som plockar bären i skogen. Men det är inte bara bären som är KRAV-märkta, utan alla ingredienser är producerade enligt KRAV:s regler och inga onödiga tillsatser har använts.

Naturliga smaker

Finnerödja bärdrycker produceras i Sverige för Heba Food & Beverages AB. Lingon och blåbär plockas vilt i Sverige, medan övriga bär kommer från norra Europa. Smaken av bär hålls så naturlig som möjlig. Med KRAV-märkt dryck i glaset slipper du konstiga tillsatser och bidrar till bättre sociala villkor. KRAV-märkt dryck får sin goda smak från riktiga frukter och bär och är fri från naturfrämmande tillsatser. Dessutom är arbetsvillkoren bra för dem som plockar bären i skogen eller jobbar i bär- och fruktodlingarna.