Vinager Balsamico Igp Modena
Vinager Balsamico Igp Modena
Vinager Balsamico Igp Modena
Goccia D'oro Loggo

Goccia d´Oro Balsamico Modena IGP

Art.nr: 28520

Sätt fram balsamico på bordet och låt var och en spraya på sin egen maträtt. Balsamvinägern, eller balsamico som det heter på italienska, har lagrats i trätunnor i minst två år för att få kvalitetsstämpeln Modena IGP. Balsamico passar utmärkt till rött kött, parmesanost, sallad och andra läckerheter från Italien. Balsamicon kommer från välkända italienska olivoljetillverkaren Goccia d´Oro.

Producent
Goccia d´Oro
Land
Italien
Volym
250
Förpackning
Glasflaska
Varumärke
Goccia d´Oro

Vinäger av vin, koncentrerad druvmust, färgämne: sockerkulör E150d. Innehåller sulfiter.

Kedja | artikelnummer
Citygross | 5519558

Passar till

Balsamico passar utmärkt till rött kött, parmesanost, sallad och andra läckerheter från Italien. Spraya direkt på tallriken.

Mer från Goccia d´Oro

Sätt fram olivoljan på bordet och låt var och en spraya på sin egen maträtt. Äkta kall…

Goccia d´Oro

Exklusiv italiensk olivolja och balsamico.

Goccia d´Oro är kända för sin fina italienska olivolja och tillhör de största producenterna i Italien. De exporterar över 6.000 ton olivolja årligen.

Italiensk olivolja

Goccia d´Oro står för olivolja med hög kvalitet. Ända sedan 1929, i fyra generationer, har den italienska familjen Ruata producerat olivolja under märket Goccia d´Oro. Som de själva säger: ”För oss är varje droppe värdefull”. Goccia d´Oro tillhör de största producenterna i Italien och exporterar över 6.000 ton olivolja årligen.

Mer om Goccia d´Oro

Goccia d´Oro står för olivolja med hög kvalitet. Ända sedan 1929, i fyra generationer, har den italienska familjen Ruata producerat olivolja under märket Goccia d´Oro. Som de själva säger: ”För oss är varje droppe värdefull”. Goccia d´Oro tillhör de största producenterna i Italien och exporterar över 6.000 ton olivolja årligen. Produktionsanläggningen ligger i Baldissero D´Alba mellan Turin och Genua i hjärtat av Modena i Piemonte. En region som är känd för sin högklassiga livsmedels- och vinproduktion.

Känd matregion

Produktionsanläggningen ligger i Baldissero D´Alba mellan Turin och Genua i hjärtat av Modena i Piemonte. En region som är känd för sin högklassiga livsmedels- och vinproduktion.

– TA DEL AV RECEPT OCH GODA TIPS! –

HEBA är en etablerad leverantör av drycker och livsmedel på den nordiska marknaden. HEBA:s produkter finns på Systembolaget, i dagligvaruhandeln, på restauranger samt i våra grannländer Danmark, Norge och Finland.

adress

Box 142, 372 22 Ronneby

Telefon

email

© 2021 Heba food & beverages