Juice Tropic Dream Coconut
Juice Tropic Dream Coconut
Juice Tropic Dream Coconut
Logo Tropic Dream

Tropic Dream Coconut

Art.nr: 25210

Tropic Dream är en serie exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar. Denna exotiska kokosdryck blandad med ananas och banan passar lika bra som törstsläckare, som bas i exotiska drinkar och till frukost.

Producent
Tropic Dream
Land
Sverige
Volym
1 liter
Förpackning
Kartong
Varumärke
Tropic Dream

Vatten, ananasjuice* 14%, socker, bananpuré 4%, kokosvatten* 2%, syra: citronsyra, naturlig arom, konserveringsmedel: kaliumsorbat. *Juice framställd från fruktjuicekoncentrat.

Energi | 208 kJ / 50 kcal
Fett | <0,5 g
Varav mättat fett | <0 g
Kolhydrat | 12 g
Varav sockerarter | 12 g
Protein | <0,5 g
Salt | <0,02 g

Kedja | artikelnummer
ICA | 151581

Passar till

Passar som törstsläckare, som bas i exotiska drinkar och till frukost.

Tropic Dream

En serie exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar.

Tropic Dream är en serie exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar som produceras i Sverige.

Tropiska drinkar från Sverige

Tropic Dream är ett eget varumärke från Heba Food & Beverages. Tropic Dream är en serie av exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar som lanserades 2009. Dryckerna produceras i Sverige.

Mer om Tropic Dream

Tropic Dream är en serie exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar som lanserades 2009. Dryckerna produceras i Sverige. Fruktdryckerna innehåller alltid en mix av minst två exotiska frukter för att ge en spännande smakupplevelse. De alkoholfria drinkarna kan njutas som de är, eller om man så önskar, blandas med alkohol. Smakerna är klassiska cocktails – populära, fruktiga drinkar som passar alla festliga tillfällen, eller för att förgylla en helt vanlig vardagskväll. Tropic Dream är ett eget varumärke från Heba Food & Beverages.

Exotiskt och alkoholfritt

Fruktdryckerna innehåller alltid en mix av minst två exotiska frukter för att ge en spännande smakupplevelse. De alkoholfria drinkarna kan njutas som de är, eller om man så önskar, blandas med alkohol. Smakerna är klassiska cocktails – populära, fruktiga drinkar som passar alla festliga tillfällen, eller för att förgylla en helt vanlig vardagskväll.

– TA DEL AV RECEPT OCH GODA TIPS! –

HEBA är en etablerad leverantör av drycker och livsmedel på den nordiska marknaden. HEBA:s produkter finns på Systembolaget, i dagligvaruhandeln, på restauranger samt i våra grannländer Danmark, Norge och Finland.

adress

Box 142, 372 22 Ronneby

Telefon

email

© 2021 Heba food & beverages