Juice Tropic Dream Coconut
Juice Tropic Dream Coconut
Juice Tropic Dream Coconut

Tropic Dream Coconut

Art.nr: 25210

Tropic Dream är en serie exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar. Denna exotiska kokosdryck blandad med ananas och banan passar lika bra som törstsläckare, som bas i exotiska drinkar och till frukost.

Producent
Tropic Dream
Land
Sverige
Volym
1 liter
Förpackning
Kartong
Varumärke
Tropic Dream

Vatten, ananasjuice* 14%, socker, bananpuré 4%, kokosvatten* 2%, syra: citronsyra, naturlig arom, konserveringsmedel: kaliumsorbat. *Juice framställd från fruktjuicekoncentrat.

Energi | 208 kJ / 50 kcal
Fett | <0,5 g
Varav mättat fett | <0 g
Kolhydrat | 12 g
Varav sockerarter | 12 g
Protein | <0,5 g
Salt | <0,02 g

Kedja | artikelnummer
ICA | 151581

Passar till

Passar som törstsläckare, som bas i exotiska drinkar och till frukost.

Relaterade produkter

Tropic Dream är en serie exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar. Denna exo…
Tropic Dream Mojito är en alkoholfri exotisk drink med smak av fräsch mynta och lime…
Tropic Dream är en serie exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar. Denna exo…
Tropic Dream Piña Colada är en alkoholfri exotisk drink med smak av saftig ananas oc…

Relaterade drinkar

Drinkar Kalla Coconut Kokos Caribeno Lime
Caribeño är en drink med en historia som går långt tillbaka i tiden. I originalreceptet använder man vit rom, kokosvatten, lime och sockerlag. Men…
Drinkar Coconut Spritz
Tropic Dream Coconut är en tropisk drink med smak av kokos, ananas och banan. Blanda med bubblande Prosecco till en festlig spritz. Du kan…
Drinkar Coconut White Coco
Med en härlig doft av kokos är detta en drink som får oss att längta efter vajande palmer, skummande vågor och bländande vit sand….
Drinkar Pinacolada Coconut Ananas Kokos Kanel Cinna Coco Colada
Tropisk kokos och kryddig kanel är kanske en oväntad kombination. Med mild mandelmjölk blir resultatet en spännande drink. Den som vill tillsätter mörk rom….

Tropic Dream

Exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar

Njut en klassisk alkoholfri drink eller en läcker exotisk fruktdryck från Tropic Dream som produceras i Sverige.

Tropiska drinkar från Sverige

Tropic Dream är ett eget varumärke från Heba Food & Beverages. Tropic Dream är en serie exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar som lanserades 2009. Dryckerna produceras i Sverige.

Mer om Tropic Dream

Tropic Dream är en serie exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar som lanserades 2009. Dryckerna produceras i Sverige. Fruktdryckerna innehåller alltid en mix av minst två exotiska frukter för att ge en spännande smakupplevelse. De alkoholfria drinkarna kan njutas som de är, eller om man så önskar, blandas med alkohol. Smakerna är klassiska cocktails – populära, fruktiga drinkar som passar alla festliga tillfällen, eller för att förgylla en helt vanlig vardagskväll. Tropic Dream är ett eget varumärke från Heba Food & Beverages.

Exotiskt och alkoholfritt

Fruktdryckerna innehåller alltid en mix av minst två exotiska frukter för att ge en spännande smakupplevelse. De alkoholfria drinkarna kan njutas som de är, eller om man så önskar, blandas med alkohol. Smakerna är klassiska cocktails – populära, fruktiga drinkar som passar alla festliga tillfällen, eller för att förgylla en helt vanlig vardagskväll.