Juice Alkoholfri Drink Tropic Dream Margarita
Juice Alkoholfri Drink Tropic Dream Margarita
Juice Alkoholfri Drink Tropic Dream Margarita

Tropic Dream Margarita

Art.nr: 23810

Tropic Dream Margarita är en alkoholfri exotisk drink med smak av aromatisk lime. De alkoholfria drinkarna från Tropic Dream kan njutas som de är, eller om man så önskar, blandas med alkohol. Drinksmakerna är klassiska cocktails – populära, fruktiga drinkar som passar alla festliga tillfällen eller för att förgylla en helt vanlig vardagskväll.

Producent
Tropic Dream
Land
Sverige
Volym
1 liter
Förpackning
Kartong
Varumärke
Tropic Dream

Vatten, fruktjuice* 14% (äpple-, lime-, apelsinjuice), socker, arom, surhetsreglerande medel (citronsyra), stabiliseringsmedel (E445). *Juice framställd från fruktjuicekoncentrat.

Energi | 208 kJ / 50 kcal
Fett | <0,5 g
Varav mättat fett | <0 g
Kolhydrat | 11 g
Varav sockerarter | 11 g
Protein | <0,5 g
Salt | <0,02 g

Kedja | artikelnummer
ICA | 151682
Citygross | 101370182

Passar till

Alkoholfri drink. Fyll ett glas med Tropic Dream Margarita och isbitar. Toppa med en limeskiva. Blunda och känn den aromatiska limedoften. Smaka på din drink och njut en smak av den exotiska världen! Njut drinken som den är eller blanda med tequila. Tips! Dra en skiva lime runt kanten på glaset och doppa i salt.

Tropic Dream

Exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar

Njut en klassisk alkoholfri drink eller en läcker exotisk fruktdryck från Tropic Dream som produceras i Sverige.

Tropiska drinkar från Sverige

Tropic Dream är ett eget varumärke från Heba Food & Beverages. Tropic Dream är en serie exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar som lanserades 2009. Dryckerna produceras i Sverige.

Mer om Tropic Dream

Tropic Dream är en serie exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar som lanserades 2009. Dryckerna produceras i Sverige. Fruktdryckerna innehåller alltid en mix av minst två exotiska frukter för att ge en spännande smakupplevelse. De alkoholfria drinkarna kan njutas som de är, eller om man så önskar, blandas med alkohol. Smakerna är klassiska cocktails – populära, fruktiga drinkar som passar alla festliga tillfällen, eller för att förgylla en helt vanlig vardagskväll. Tropic Dream är ett eget varumärke från Heba Food & Beverages.

Exotiskt och alkoholfritt

Fruktdryckerna innehåller alltid en mix av minst två exotiska frukter för att ge en spännande smakupplevelse. De alkoholfria drinkarna kan njutas som de är, eller om man så önskar, blandas med alkohol. Smakerna är klassiska cocktails – populära, fruktiga drinkar som passar alla festliga tillfällen, eller för att förgylla en helt vanlig vardagskväll.