Huvudrätt Scaloppine al limone – Kalvfilé med citron Scaloppine al limone – en fräsch och lätt kötträtt med smak av citron, är en härlig italiensk klassiker. Får du inte tag på kalvfilé så… Läs mer
Förrätt, Huvudrätt Scarpaccia – ugnspannkaka med squash Scarpaccia är som en tunn ugnspannkaka toppad med squash och smaksatt med basilika som bakas i ugnen. Den kanske inte ser så speciell ut,… Läs mer
Huvudrätt Smashad hamburgare Har du testat att smasha hamburgare? Tro oss, du kommer inte att vilja göra på något annat sätt efter att du har provat. Det… Läs mer
Förrätt, Huvudrätt Spenatfrittata med fetaost Inget är så lätt att laga och så gott och mättande som en matig omelett. Vi lägger till spenat och fetaost och får en… Läs mer
Huvudrätt Stekt laxfilé med grönsaksfräs och polenta Polenta görs av majs och används ofta som tillbehör till fisk i Italien. Låt laxen bli precis lagom genomstekt så att den fortfarande känns… Läs mer
Huvudrätt Sticky ribs – asiatiska revben Kryddigt, kladdigt och så gott att man vill äta med fingrarna. Revben med asiatisk touch är en ren succé! Servera med grillad majs –… Läs mer
Huvudrätt Wienerschnitzel på österrikiskt vis En äkta wienerschnitzel är gjord av kalvkött, men det går också bra att laga den med fläskkött eller kalkon. Den ska vara gyllenbrun på… Läs mer