Drinktips till den stora festen

Dela med dig:
Dela på facebook
Dela på email
Dela på twitter

När det kommer till fester för många så slår vi gärna ett slag för Tropic Dreams festliga alkoholfria drinkar och exotiska fruktdrycker. Med ett par sorter av dessa goda och fruktiga drycker hemma, är du alltid redo för fest. Njut som de är, eller blanda med andra ingredienser och/eller alkohol och gör nya spännande drinkar eller bål.

Tropic Dream är en serie med exotiska fruktdrinkar och klassiska alkoholfria cocktails. Dryckerna innehåller alltid en mix av minst två exotiska frukter. Njut drycken som den är, eller blanda med alkohol och andra ingredienser till nya spännande smakupplevelser.

Tropic Dream produceras i Sverige exklusivt för HEBA Food and beverages sedan 2009.

Tre exotiska fruktdrinkar

Fyra klassiska cocktails

Tropic Dream Strawberry Daiquiri 1 liter.
Tropic Dream Piña Colada 1 liter.
Tropic Dream Mojito 1 liter.
Tropic Dream Margarita 1 liter.

Läs mer om Tropic Dream här.

Bål och drinkar med Tropic Dream

Här är recept på härliga och läskande bål och drinkar som passar till många. Alla recept är alkoholfria, men du får även förslag på hur du kan blanda med alkohol om du önskar det.
Drinkar Strawberry Daiquiri Jordgubbsbål Bål
Till den stora festen och de många gästerna är det trevligt att göra en härlig bål med frukt eller bär, med eller utan alkohol….
Drinkar Pina Colada Bal
Kom i feststämning med ett härligt bål inspirerat av Piña Colada! Enklaste vägen tar du genom att blanda Tropic Dream Piña Colada med kolsyrat…
Drinkar Strawberry Daiquiri Sangria Rose Sommar
Njut av en läskande och fruktig jordgubbsangria i sommar. Den här varianten har få ingredienser, du blandar bara Tropic Dream Strawberry Daiquiri med fruktsoda…

– TA DEL AV RECEPT OCH GODA TIPS! –

HEBA är en etablerad leverantör av drycker och livsmedel på den nordiska marknaden. HEBA:s produkter finns på Systembolaget, i dagligvaruhandeln, på restauranger samt i våra grannländer Danmark, Norge och Finland.

adress

Box 142, 372 22 Ronneby

Telefon

email

© 2021 Heba food & beverages