Festliga drinkar med Tropic Dream

Dela med dig:

Sommarens godaste drinkar skapar du lätt med Tropic Dream!

Semester, roliga fester och alla härliga sommarkvällar som vi har framför oss nu! Det finns alltid en anledning att bjuda nära och kära på en god drink.

Med de färdigblandade alkoholfria drinkarna från Tropic Dream behöver du inte ha en massa olika ingredienser hemma. Bara häll upp i ett glas med is och njut! Perfekt till festen eller för att sätta guldkant på en vanlig vardagskväll.

Det finns också goda exotiska fruktdrycker i sortimentet. Njut till frukost eller som en svalkande paus. Du kan också blanda fruktdryckerna med t ex kolsyrat vatten eller fruktsoda till nya härliga smakupplevelser.

Alla Tropic Dreams läckra alkoholfria drinkar och exotiska fruktdrycker produceras i Sverige.

Tre alkoholfria drinkar – mixa eller drick som de är

De alkoholfria drinkarna kan njutas som de är, eller om man så önskar, blandas med alkohol. Smakerna är klassiska cocktails – populära, fruktiga drinkar som passar alla festliga tillfällen, eller för att förgylla en helt vanlig vardagskväll.


PIÑA COLADA 

Piña Colada är en alkoholfri exotisk drink med smak av saftig ananas och kokos. Fyll ett glas med Tropic Dream Piña Colada och isbitar. Med en skiva ananas blir drinken extra festlig. Njut drinken som den är eller blanda med vit rom.

Tips! Kör drinken med krossad is i en mixer så blir den härligt skummande och gräddig!

> Läs mer


STRAWBERRY DAIQUIRI

Strawberry Daiquiri är en alkoholfri exotisk drink med smak av solvarma jordgubbar och lime. Fyll ett glas med Tropic Dream Strawberry Daiquiri och krossad is. Dekorera med en jordgubbe. Njut drinken som den är eller blanda med vit rom.

Tips: Gör en frozen strawberry daiquiri – kör drycken med is i mixer.

> Läs mer


MOJITO

Mojito är en alkoholfri exotisk drink med smak av fräsch mynta och lime. Fyll ett glas med Tropic Dream Mojito och krossad is. Toppa med en limeskiva och gärna några myntablad. Njut drinken som den är eller blanda med vit rom.

Tips: Med färsk mynta i glaset är det lättare att dricka genom ett sugrör.

> Läs mer

Tre exotiska fruktdrycker

Fruktdryckerna från Tropic Dream innehåller alltid en mix av minst två exotiska frukter för att ge en spännande smakupplevelse. Dryckerna passar lika bra till frukost som för att släcka törsten en varm dag. De finns i smakerna coconut, mango och passion.

Du kan självklart även blanda till egna goda exotiska drinkar med smak av passion, mango eller kokos. Prova att blanda med kolsyrat vatten eller fruktsoda, färsk frukt, aromatisk mynta och massor av is! Vilken smak blir din favorit?

Passion
Tropic Dream Passion är en exotisk passionsfruktsdryck blandad med solmogna apelsiner.

> Läs mer

Mango
Tropic Dream Mango är en exotisk mangodryck blandad med solmogna apelsiner.

> Läs mer

Coconut
Tropic Dream Coconut är en exotisk kokosdryck blandad med ananas och banan.

> Läs mer

Drinktips!

För dig som vill blanda dina egna drinkar - här är några festliga tips!
Drinkar Pina Colada Bal
Kom i feststämning med ett härligt bål inspirerat av Piña Colada! Enklaste vägen tar du genom att blanda Tropic Dream Piña Colada med kolsyrat…
Drinkar Passion Spritz
Tropic Dream Passion är en exotisk fruktdryck med smak av passionsfrukt och solmogna apelsiner. Blanda med bubblande prosecco till en svalkande och festlig drink….
Drinkar Pinacolada Kokos Ananas Hallon
Här är en härligt krämig drink med smak av jordgubbar och banan som passar både stora och små. Det blir som en blandning mellan…
Drinkar Strawberry Daiquiri Jordgubbsbål Bål
Till den stora festen och de många gästerna är det trevligt att göra en härlig bål med frukt eller bär, med eller utan alkohol….

Relaterat

Tropic Dream Piña Colada är en alkoholfri exotisk drink med smak av saftig ananas oc…
Tropic Dream Strawberry Daiquiri är en alkoholfri exotisk drink med smak av solvar…
Tropic Dream Mojito är en alkoholfri exotisk drink med smak av fräsch mynta och lime…
Tropic Dream är en serie exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar. Denna exo…