Ol Ale Hazy Sunrise IPA 7 1
Ol Ale Hazy Sunrise IPA 7 1
Ol Ale Hazy Sunrise IPA 7 1

Kees Hazy Sunrise

Art.nr: 81686

Hazy Sunrise är inspirerad av amerikansk ofiltrerad IPA. Smaken är fruktig, frisk med måttlig beska. Den lilla grumligheten ger en pirrande känsla och mer intensiv humlenjutning. Hazy Sunrise passar utmärkt till rätter av kött och lamm eller som sällskapsdryck. Ännu ett spännande öl från den nederländske ölmakaren Kees Bubberman som brygger sina öl under devisen “Livet är för kort för tråkig öl”.

Producent
Kees
Land
Nederländerna
Färg
Bärnstensfärgad, naturligt grumlig.
Volym
330 ml
Förpackning
Burk
Serveringstemp
8-12 °C
Pris
43,50 kr
Alkoholhalt
7,1 % vol
Malt
Pale Ale, Cara.
Humle
Mosaïc.

Beska

Fyllighet

Sötma

Doft/Smak
Fruktig, frisk med måttlig beska.
Passar till
Rätter av kött och lamm eller som sällskapsdryck.
Öltyp
Ale, IPA

Relaterat

En spännande upplevelse via två sorters amerikansk IPA till två mörka öl, en stout o…
Kees Mosaic Hop är en frisk och fräsch IPA med typisk citrussmak från amerikansk Mos…
It´s a blond från den nederländske craft-bryggaren Kees Bubberman är en blond ale i…
Caramel Fudge Stout är en stark och söt mörk stout som smakar kaffe, mycket alkohol o…

Kees

Livet är för kort för tråkiga öl!

Brouwerij Kees i nederländska Middelburg står för smakrika, fruktiga, humlerika smaker.

Före sin tid

Bryggmästaren Kees Bubberman startade sin karriär som bryggare 2007 i ett litet regionalt bryggeri sydvästra Nederländerna. Kees var före sin tid med att experimentera med annorlunda smaker. Här skapade han mer än 30 nya ölsorter, inklusive en IPA med Earl Grey-te och stout med kaffe. I januari 2015 öppnade Kees sitt eget bryggeri i Middelburg och inom ett år hade hans utsökta IPA-öl, strong porter, russian imperial stout och fatåldrad barley wine, porter och stout funnit sin väg in i ölvärlden.

Mer om Kees

Brouwerij Kees i nederländska Middelburg står för smakrika, fruktiga, humlerika smaker. Som den spännande craft-bryggaren Kees Bubberman säger: – Livet är för kort för tråkiga öl! Bryggmästaren Kees Bubberman startade sin karriär som bryggare 2007 i ett litet regionalt bryggeri sydvästra Nederländerna. Kees var före sin tid med att experimentera med annorlunda smaker. Här skapade han mer än 30 nya ölsorter, inklusive en IPA med Earl Grey-te och stout med kaffe. I januari 2015 öppnade Kees sitt eget bryggeri i Middelburg och inom ett år hade hans utsökta IPA-öl, strong porter, russian imperial stout och fatåldrad barley wine, porter och stout funnit sin väg in i ölvärlden. 2014 beslutade sig Kees för att starta sitt eget bryggeri i sin hemstad Middelburg i Nederländerna. Där fortsätter han skapa nya öl och leta efter nya smaker. Ibland följer han trender – och ibland är det han som sätter trenderna.

Skapar trenderna

2014 beslutade sig Kees för att starta sitt eget bryggeri i sin hemstad Middelburg i Nederländerna. Där fortsätter han skapa nya öl och leta efter nya smaker. Ibland följer han trender – och ibland är det han som sätter trenderna.

– TA DEL AV RECEPT OCH GODA TIPS! –

HEBA är en etablerad leverantör av drycker och livsmedel på den nordiska marknaden. HEBA:s produkter finns på Systembolaget, i dagligvaruhandeln, på restauranger samt i våra grannländer Danmark, Norge och Finland.

adress

Box 142, 372 22 Ronneby

Telefon

email

© 2022 Heba food & beverages

Välkommen till Heba

Denna webbsida innehåller information om alkoholdrycker. Du måste vara minst 25 år för att fortsätta.