Ol Ale Kees It's A Blond 5 9
Ol Ale Kees It's A Blond 5 9
Ol Ale Kees It's A Blond 5 9

Kees It´s a blond

Art.nr: 1325

It´s a blond från den nederländske craft-bryggaren Kees Bubberman är en traditionell blond ale i brittisk-amerikansk stil. Samtidigt har den en helt egen karaktär. Som bryggaren själv säger: Det här ölet visar att ett traditionellt öl inte behöver vara slätstruket. It´s a blond är fruktigt med inslag av aprikos, ljust bröd, kryddor och pomerans. Njut det till ljust kött, vegetariska rätter och sallader. Ölet fungerar även utmärkt som sällskapsdryck för alla tillfällen.

Producent
Kees
Land
Nederländerna
Färg
Mörkt gul
Volym
330 ml
Förpackning
Burk
Serveringstemp
8-10 °C
Pris
25,90 kr
Alkoholhalt
5,9 % vol
Malt
Münchner-, vete- och karamellmalt
Humle
Citra och Summit

Beska

Fyllighet

Sötma

Doft/Smak
Fruktig smak med inslag av aprikos, ljust bröd, kryddor och pomerans.
Passar till
Ljust kött, vegetariska rätter och sallader, smakrika fiskrätter eller som sällskapsdryck.
Öltyp
Ale, Blonde ale

Relaterat

Kees Mosaic Hop är en frisk och fräsch IPA med typisk citrussmak från amerikansk Mos…
Caramel Fudge Stout är en stark och söt mörk stout som smakar kaffe, mycket alkohol o…
Hazy Sunrise är inspirerad av amerikansk ofiltrerad IPA. Smaken är fruktig, frisk…
Ett intensivt, nästan svart sammetslent öl med smak av choklad och kaffe.…

Kees

Livet är för kort för tråkiga öl!

Brouwerij Kees i nederländska Middelburg står för smakrika, fruktiga, humlerika smaker.

Före sin tid

Bryggmästaren Kees Bubberman startade sin karriär som bryggare 2007 i ett litet regionalt bryggeri sydvästra Nederländerna. Kees var före sin tid med att experimentera med annorlunda smaker. Här skapade han mer än 30 nya ölsorter, inklusive en IPA med Earl Grey-te och stout med kaffe. I januari 2015 öppnade Kees sitt eget bryggeri i Middelburg och inom ett år hade hans utsökta IPA-öl, strong porter, russian imperial stout och fatåldrad barley wine, porter och stout funnit sin väg in i ölvärlden.

Mer om Kees

Brouwerij Kees i nederländska Middelburg står för smakrika, fruktiga, humlerika smaker. Som den spännande craft-bryggaren Kees Bubberman säger: – Livet är för kort för tråkiga öl! Bryggmästaren Kees Bubberman startade sin karriär som bryggare 2007 i ett litet regionalt bryggeri sydvästra Nederländerna. Kees var före sin tid med att experimentera med annorlunda smaker. Här skapade han mer än 30 nya ölsorter, inklusive en IPA med Earl Grey-te och stout med kaffe. I januari 2015 öppnade Kees sitt eget bryggeri i Middelburg och inom ett år hade hans utsökta IPA-öl, strong porter, russian imperial stout och fatåldrad barley wine, porter och stout funnit sin väg in i ölvärlden. 2014 beslutade sig Kees för att starta sitt eget bryggeri i sin hemstad Middelburg i Nederländerna. Där fortsätter han skapa nya öl och leta efter nya smaker. Ibland följer han trender – och ibland är det han som sätter trenderna.

Skapar trenderna

2014 beslutade sig Kees för att starta sitt eget bryggeri i sin hemstad Middelburg i Nederländerna. Där fortsätter han skapa nya öl och leta efter nya smaker. Ibland följer han trender – och ibland är det han som sätter trenderna.

– TA DEL AV RECEPT OCH GODA TIPS! –

HEBA är en etablerad leverantör av drycker och livsmedel på den nordiska marknaden. HEBA:s produkter finns på Systembolaget, i dagligvaruhandeln, på restauranger samt i våra grannländer Danmark, Norge och Finland.

adress

Box 142, 372 22 Ronneby

Telefon

email

© 2022 Heba food & beverages

Välkommen till Heba

Denna webbsida innehåller information om alkoholdrycker. Du måste vara minst 25 år för att fortsätta.