Ol Lager OJ 5
Ol Lager OJ 5
Ol Lager OJ 5
Skärmavbild 2021 07 05 Kl. 10.47.41

O.J. Pilsener

Art.nr: 1022

O.J. Pilsener 5,0 är en premiumpilsner från Belgien med en torr uppfriskande finish. Smaken är maltig med inslag av ljust bröd, aprikos, örter och citrus. Färgen är klar och guldfärgad. Ölet är bryggt enligt de tyska renhetslagarna med enbart vatten, kornmalt och humle. O.J. Pilsener passar bra som sällskapsdryck, men också till ljust kött eller vegetariska rätter. Prova gärna till husmanskost eller pizza.

Producent
Liquor Zaar
Land
Belgien
Färg
Guldfärgad
Volym
330 ml
Förpackning
Flaska
Serveringstemp
8-10 °C
Pris
12,50 kr
Alkoholhalt
5,0 % vol
Malt
Kornmalt
Humle
Specialinformation

O.J. är en ny smakupplevelse som inspirerats av en av världens starkaste män, den belgiskfödde Odo Joost, eller O.J. som han är mer känd som.

O.J. Pilsener ingår i en serie med olika ölsorter som produceras i Belgien av Liquor Zaar. Ölet bryggs i samarbete med det belgiska premiumbryggeriet Martens, känt för sin satsning på den senaste och mest moderna bryggtekniken.

Beska

Fyllighet

Sötma

Doft/Smak
Ljust, guldfärgat lageröl med maltig smak med inslag av ljust bröd, aprikos, örter och citrus.
Passar till
O.J. Pilsener passar bra som sällskapsdryck, men också till ljust kött eller vegetariska rätter. Prova gärna till husmanskost eller pizza.
Öltyp
Lageröl av pilsnertyp i tysk stil.

Relaterat

O.J. Pilsener 3,5 är en premiumpilsner från Belgien med en torr uppfriskande finis…

Relaterat

OJ Hops And Water #2
Premiär för ett nytt ölmärke i Sverige! Nu finns O.J. Pilsener, en belgisk ljus premiumpilsner, att köpa på Systembolaget.    O.J. Beers finns nu…

Liquor Zaar

Ny smakupplevelse inspirerad av en av världens starkaste män

O.J. Beer är en serie med olika ölsorter som produceras i Belgien av Liquor Zaar.

Modernt belgiskt bryggeri

Brouwerij Martens är ett belgiskt bryggeri med gamla anor, närmare bestämt från 1758. I portfolion finns välkända märken som säljs över hela världen. Man brygger öl av högsta klass med den senaste och mest moderna bryggtekniken. Idag är det åttonde generationen, Fons och Jan Martens som leder bryggeriet.

Mer om Liquor Zaar

Teamet bakom O.J. Beer heter Liquor Zaar. Med drygt 20 år inom dryckesindustrin strävar man ständigt efter att ta fram nya och innovativa produkter. Numera finns en bred portfölj av varumärken där varje produkt berättar sin egen historia genom tydliga och iögonfallande varumärken med en otrolig smak. O.J. Beers bryggs på det belgiska premiumbryggeriet Martens, känt för sin satsning på den senaste och mest moderna bryggtekniken.

Odo Joost

O.J. Beer är en ny smakupplevelse som inspirerats av en av världens starkaste män, den belgiskfödde Odo Joost, eller O.J. som han är mer känd som. O.J. föddes den 15 oktober i Flandern i Belgien. Redan som barn var han stor och lång. Han arbetade hemma på föräldrarnas gård, tills han 20 år gammal deltog i sin första tyngdlyftstävling. Han blev allt starkare och två år sedan vann han Belgiens första mästerskap i tyngdlyftning och ansågs vara en av världens starkaste män. Legenden om Odo Joost lever kvar i varumärket O.J. Beer. O.J. har inspirerat till att ta fram en ölserie som ständigt förbättras med nya produkter.

– TA DEL AV RECEPT OCH GODA TIPS! –

HEBA är en etablerad leverantör av drycker och livsmedel på den nordiska marknaden. HEBA:s produkter finns på Systembolaget, i dagligvaruhandeln, på restauranger samt i våra grannländer Danmark, Norge och Finland.

adress

Box 142, 372 22 Ronneby

Telefon

email

© 2021 Heba food & beverages

Välkommen till Heba

Denna webbsida innehåller information om alkoholdrycker. Du måste vara minst 25 år för att fortsätta.