Olivolja Goccia Doro Extra Virgin
Olivolja Goccia Doro Extra Virgin
Olivolja Goccia Doro Extra Virgin
Goccia D'oro Loggo

Goccia d´Oro Olivolja extra virgin

Art.nr: 28500

Sätt fram olivoljan på bordet och låt var och en spraya på sin egen maträtt. Äkta kallpressad 100 procent italiensk jungfruolja (extra virgin) utan tillsatser sätter enkelt smak på din sallad, pasta, fisk- eller kötträtt från medelhavsköket med ett litet tryck! Eller testa direkt på en skiva gott bröd, kanske med lite extra flingsalt. Oljan kommer från välkända italienska olivoljetillverkaren Goccia d´Oro. Olivoljan är äkta kallpressad 100 procent italiensk jungfruolja utan tillsatser. Den har utvunnits direkt ur oliver och uteslutande genom mekaniska processer.

Producent
Goccia d´Oro
Land
Italien
Volym
250
Förpackning
Sprayflaska
Varumärke
Goccia d´Oro

Jungfruolja – 100% italiensk olivolja av hög kvalitet som utvunnits direkt ur oliver och uteslutande genom mekaniska processer.

Energi | 3404 kJ/828kcal
Fett | 92 g
Varav mättat fett | 14 g
Kolhydrat | 0 g
Varav sockerarter | 0 g
Protein | 0g
Salt | 0 g
E-vitamin | 15 g

Kedja | artikelnummer
Citygross | 5519566

Passar till

Extra virgin olivolja ger fin smak på sallad, pasta, fisk och kött från medelhavsköket. Förvaras på sval, torr plats åtskilt från solljus.

Mer från Goccia d´Oro

Italiensk balsamvinäger av sorten Balsamico Modena IGP som lagrats i två år för att…

Goccia d´Oro

Exklusiv italiensk olivolja och balsamico.

Goccia d´Oro är kända för sin fina italienska olivolja och tillhör de största producenterna i Italien. De exporterar över 6.000 ton olivolja årligen.

Italiensk olivolja

Goccia d´Oro står för olivolja med hög kvalitet. Ända sedan 1929, i fyra generationer, har den italienska familjen Ruata producerat olivolja under märket Goccia d´Oro. Som de själva säger: ”För oss är varje droppe värdefull”. Goccia d´Oro tillhör de största producenterna i Italien och exporterar över 6.000 ton olivolja årligen.

Mer om Goccia d´Oro

Goccia d´Oro står för olivolja med hög kvalitet. Ända sedan 1929, i fyra generationer, har den italienska familjen Ruata producerat olivolja under märket Goccia d´Oro. Som de själva säger: ”För oss är varje droppe värdefull”. Goccia d´Oro tillhör de största producenterna i Italien och exporterar över 6.000 ton olivolja årligen. Produktionsanläggningen ligger i Baldissero D´Alba mellan Turin och Genua i hjärtat av Modena i Piemonte. En region som är känd för sin högklassiga livsmedels- och vinproduktion.

Känd matregion

Produktionsanläggningen ligger i Baldissero D´Alba mellan Turin och Genua i hjärtat av Modena i Piemonte. En region som är känd för sin högklassiga livsmedels- och vinproduktion.

– TA DEL AV RECEPT OCH GODA TIPS! –

HEBA är en etablerad leverantör av drycker och livsmedel på den nordiska marknaden. HEBA:s produkter finns på Systembolaget, i dagligvaruhandeln, på restauranger samt i våra grannländer Danmark, Norge och Finland.

adress

Box 142, 372 22 Ronneby

Telefon

email

© 2021 Heba food & beverages