Brasserie du Bocq startade 1858 som ett gårdsbryggeri av Martin Belot i den lilla belgiska byn Purnode. Idag drivs Brasserie du Bocq av familjen Keersmaekers.
Egger har sitt ursprung i det anrika bryggeriet Gwercher som grundades 1675 i österrikiska Kufstein. I början av 1900-talet köptes det av familjen Egger.
Finnerödja bärdrycker produceras sedan 2009 i Sverige. Dryckerna finns i flera härliga smaker. De är KRAV-märkta, varsamt sötade och fria från andra tillsatser.
Gustamente tillverkar färsk, fylld och glutenfri pasta. Förpackningstekniken är unik och gör att den semifärska pastan kan förvaras länge i rumstemperatur.
KLOKA rapsoljor produceras i Sverige exklusivt för HEBA Food & Beverages AB. Rapsoljan varmpressas för att få en neutral smak. I sortimentet finns tre sorter.
ÖSPAB står för Östra Sönnarslövs plantskola. Här, på en kalkklippa intill Linderödsåsens sluttningar vid Maltesholms slott, har man odlat frukt i hundratals år.