Producenter

VÄLKÄNDA VARUMÄRKEN FRÅN SVERIGE OCH EUROPA

Vi importerar mat och dryck från välkända producenter från Europas alla hörn. Några av våra produkter produceras exklusivt för HEBA.

Producenter vi jobbar med

Vingårdar, bryggerier och livsmedelsproducenter från A till Ö
Domäne Baumgartner grundades 1725. Det är Österrikes största vingård med sina 195 hektar. I dag drivs vingården av elfte generationen Baumgartner.
Ett mer smakfullt sockerfritt alternativ till mineralvatten och ett lättare alternativ till läsk med socker.
Brasserie du Bocq startade 1858 som ett gårdsbryggeri av Martin Belot i den lilla belgiska byn Purnode. Idag drivs Brasserie du Bocq av familjen Keersmaekers.
Brasserie Goudale grundades 1919 i norra Frankrike. Här bryggs fransk traditionell specialöl på modernt vis.
Die Weisse i Salzburg är Österrikes äldsta veteölsbryggeri. Det grundades 1901 av den tyskfödde bryggaren Adelbert Behr.
Egger har sitt ursprung i det anrika bryggeriet Gwercher som grundades 1675 i österrikiska Kufstein. I början av 1800-talet köptes det av familjen Egger.
Finnerödja bärdrycker produceras sedan 2009 i Sverige. Dryckerna finns i flera härliga smaker. De är KRAV-märkta, varsamt sötade och fria från andra tillsatser.
Weingut Forstreiter har varit familjeägd sedan 1868. Meinhard Forstreiter tog över vingården 2001 och driver den nu med sin fru Isabella och sonen Daniel.
Goccia d´Oro är kända för sin fina italienska olivolja och tillhör de största producenterna i Italien. De exporterar över 6.000 ton olivolja årligen.
Gustamente tillverkar färsk, fylld och glutenfri pasta. Förpackningstekniken är unik och gör att den semifärska pastan kan förvaras länge i rumstemperatur.
Brouwerij Kees i nederländska Middelburg står för smakrika, fruktiga, humlerika smaker.
Macks ölbryggeri är världens nordligaste bryggeri. Det norska ölet från Tromsö bryggs på rent arktiskt vatten från Lyngsalperna.
O.J. Beer är en serie med olika ölsorter som produceras i Belgien på bryggeriet Martens.
ÖSPAB står för Östra Sönnarslövs plantskola. Här, på en kalkklippa intill Linderödsåsens sluttningar vid Maltesholms slott, har man odlat frukt i hundratals år.
Ottakringer har en 180-årig historia av att brygga öl i Österrikes huvudstad Wien.
Seyringer Schlossbrände tillhör numera Freihof i Lustenau vid Bodensjön i Österrike. Här destillerar man naturliga råvaror på traditionellt sätt.
Störtebeker är ett bryggeri i Stralsund i norra Tyskland. Här brygger man klassiska ölsorter sedan Hansatiden på hantverksmässigt sätt.
Njut en klassisk alkoholfri cocktail eller en läcker exotisk fruktdryck utan tillsatt socker från Tropic Dream.
1912 grundades Weingut Jamek i Wachau i Österrike. I dag drivs vingården av fjärde generationen med Herwig Jamek och hustrun Julia.
Vingården Waldschütz ligger i regionen Kamptal i Österrike. Den drivs sedan 1990-talet av Reinhard Waldschütz och sonen Markus.
Xixo läskedrycker lanserades 2013 och blev snabbt populärt hemma i Ungern.