Producenter

VÄLKÄNDA VARUMÄRKEN FRÅN SVERIGE OCH EUROPA

Vi importerar mat och dryck från välkända producenter från Europas alla hörn. Några av våra produkter produceras exklusivt för HEBA.

Producenter vi jobbar med

Vingårdar, bryggerier och livsmedelsproducenter från A till Ö
Domäne Baumgartner grundades 1725. Det är Österrikes största vingård med sina 195 hektar. I dag drivs vingården av elfte generationen Baumgartner.
Ett mer smakfullt sockerfritt alternativ till mineralvatten och ett lättare alternativ till läsk med socker.
Brasserie du Bocq startade 1858 som ett gårdsbryggeri av Martin Belot i den lilla belgiska byn Purnode. Idag drivs Brasserie du Bocq av familjen Keersmaekers.
Brasserie Goudale grundades 1919 i norra Frankrike. Här bryggs fransk traditionell specialöl på modernt vis.
Vestfyen är ett stolt och självständigt danskt bryggeri som har bryggt öl i mer än hundra år.
Die Weisse i Salzburg är Österrikes äldsta veteölsbryggeri. Det grundades 1901 av den tyskfödde bryggaren Adelbert Behr.
Egger har sitt ursprung i det anrika bryggeriet Gwercher som grundades 1675 i österrikiska Kufstein. I början av 1900-talet köptes det av familjen Egger.
Evan Evans är ett traditionsrikt brittiskt bryggeri med 250 års branscherfarenhet.
Finnerödja bärdrycker produceras sedan 2009 i Sverige. Dryckerna finns i flera härliga smaker. De är KRAV-märkta, varsamt sötade och fria från andra tillsatser.
Goccia d´Oro är kända för sin fina italienska olivolja och tillhör de största producenterna i Italien. De exporterar över 6.000 ton olivolja årligen.
Gustamente tillverkar färsk, fylld och glutenfri pasta. Förpackningstekniken är unik och gör att den semifärska pastan kan förvaras länge i rumstemperatur.
Hell Energy drink kan producera 4,5 burkar per dag i sin ultramoderna anläggning i Ungern sedan 2006.
Brouwerij Kees i nederländska Middelburg står för smakrika, fruktiga, humlerika smaker.
KLOKA rapsoljor produceras i Sverige exklusivt för HEBA Food & Beverages AB. Rapsoljan varmpressas för att få en neutral smak. I sortimentet finns tre sorter.
O.J. Beer är en serie med olika ölsorter som produceras i Belgien av Liquor Zaar.
Macks ölbryggeri är världens nordligaste bryggeri. Det norska ölet från Tromsö bryggs på rent arktiskt vatten från Lyngsalperna.
ÖSPAB står för Östra Sönnarslövs plantskola. Här, på en kalkklippa intill Linderödsåsens sluttningar vid Maltesholms slott, har man odlat frukt i hundratals år.
Ottakringer har en 180-årig historia av att brygga öl i Österrikes huvudstad Wien.
Seyringer Schlossbrände tillhör numera Freihof i Lustenau vid Bodensjön i Österrike. Här destillerar man naturliga råvaror på traditionellt sätt.
Störtebeker är ett bryggeri i Stralsund i norra Tyskland. Här brygger man klassiska ölsorter sedan Hansatiden på hantverksmässigt sätt.
Tropic Dream är en serie exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar som produceras i Sverige.
Vingården Waldschütz ligger i regionen Kamptal i Österrike. Den drivs sedan 1990-talet av Reinhard Waldschütz och sonen Markus.
1912 grundades Weingut Jamek i Wachau i Österrike. I dag drivs vingården av fjärde generationen med Herwig Jamek och hustrun Julia.
Familjeägd vingård i Wagram som specialiserat sig på Roter Veltliner.

– TA DEL AV RECEPT OCH GODA TIPS! –

HEBA är en etablerad leverantör av drycker och livsmedel på den nordiska marknaden. HEBA:s produkter finns på Systembolaget, i dagligvaruhandeln, på restauranger samt i våra grannländer Danmark, Norge och Finland.

adress

Box 142, 372 22 Ronneby

Telefon

email

© 2021 Heba food & beverages