Ottakringer

Ottakringer Helles. Bryggt i Wien sedan 1837.

Ottakringer har en 180-årig historia av att brygga öl i Österrikes huvudstad Wien.

OTTAKRINGER HELLES – bryggt i Wien sedan 1837

Ottakringer är ett välkänt bryggeri i hela Österrike. Bryggeriet har fått ta emot många utmärkelser för sina öl genom åren. Vid senaste World Beer Awards 2020 blev det hela nio ädla medaljer i guld, silver och brons. På senare tid har Ottakringer även startat ett craft beer-bryggeri och satsar mycket på att anordna event i egna lokaler.

Mer om Ottakringer

Ottakringer är ett välkänt bryggeri i hela Österrike. Bryggeriet har fått ta emot många utmärkelser för sina öl genom åren. Vid senaste World Beer Awards 2020 blev det hela nio ädla medaljer i guld, silver och brons. På senare tid har Ottakringer även startat ett craft beer-bryggeri och satsar mycket på att anordna event i egna lokaler. Wien är Österrikes huvudstad och en riktig kulturstad. Klassisk musik, wienervals, vackra historiska byggnader och kända sevärdheter som Spanska ridskolan, slottet Schönbrunn och Stephansdomen har satt staden på kartan. Den vackra, blåa Donau-floden ringlar sig genom Wien och erbjuder många vackra vyer. Här i Wien har Ottakringer sin hemvist. Sedan mer än 180 år tillbaka bryggs förstklassigt öl på vatten från bryggeriets egen 118 meter djupa källa.

Ottakringer – ölet man dricker i Wien

Wien är Österrikes huvudstad och en riktig kulturstad. Klassisk musik, wienervals, vackra historiska byggnader och kända sevärdheter som Spanska ridskolan, slottet Schönbrunn och Stephansdomen har satt staden på kartan. Den vackra, blåa Donau-floden ringlar sig genom Wien och erbjuder många vackra vyer. Här i Wien har Ottakringer sin hemvist. Sedan 1837 bryggs förstklassigt öl på vatten från bryggeriets egen 118 meter djupa källa.

Populära produkter från Ottakringer

– TA DEL AV RECEPT OCH GODA TIPS! –

HEBA är en etablerad leverantör av drycker och livsmedel på den nordiska marknaden. HEBA:s produkter finns på Systembolaget, i dagligvaruhandeln, på restauranger samt i våra grannländer Danmark, Norge och Finland.

adress

Box 142, 372 22 Ronneby

Telefon

email

© 2021 Heba food & beverages