Ol Lager Ottakringer Helles 5 2
Ol Lager Ottakringer Helles 5 2
Ol Lager Ottakringer Helles 5 2
Ottakringer 1c Gru En Simple Auf Gelben Hintergrund

Ottakringer Helles

Art.nr: 1018

Ottakringer Helles är ett ljust lageröl från Österrike. Smaken är välbalanserad med lätt maltarom, fruktiga toner och en behaglig bitterhet. Ottakringer är ett av Österrikes största bryggerier. Det startade redan 1857 och Ottakringer Helles har funnits med sedan starten. Ölet bryggs fortfarande på de bästa humlesorterna, malt och rent källvatten från bryggeriets egen källa som är 118 meter djup.

Producent
Ottakringer
Land
Österrike
Färg
Halmgul
Volym
330 ml
Förpackning
Flaska
Serveringstemp
10-12 °C
Pris
12:90 kr
Alkoholhalt
5,2 % vol
Malt
Kornmalt och vete.
Humle
Hallertauer.

Beska

Fyllighet

Sötma

Doft/Smak
Balanserad smak med en lätt maltarom, fruktiga toner och en behaglig bitterhet.
Passar till
Sallad, kyckling, kött och fiskrätter, pasta och mild ost.
Öltyp
Ljus lageröl, Dortmunder och Helles

Läs mer!

Ottakringer
Nu finns Ottakringer Helles att köpa på Systembolaget i Sverige. Det kända bryggeriet Ottakringer ligger mitt i Österrikes huvudstad Wien. Här har man bryggt…

Ottakringer

Ottakringer Helles. Bryggt i Wien sedan 1837.

Ottakringer har en 180-årig historia av att brygga öl i Österrikes huvudstad Wien.

OTTAKRINGER HELLES – bryggt i Wien sedan 1837

Ottakringer är ett välkänt bryggeri i hela Österrike. Bryggeriet har fått ta emot många utmärkelser för sina öl genom åren. Vid senaste World Beer Awards 2020 blev det hela nio ädla medaljer i guld, silver och brons. På senare tid har Ottakringer även startat ett craft beer-bryggeri och satsar mycket på att anordna event i egna lokaler.

Mer om Ottakringer

Ottakringer är ett välkänt bryggeri i hela Österrike. Bryggeriet har fått ta emot många utmärkelser för sina öl genom åren. Vid senaste World Beer Awards 2020 blev det hela nio ädla medaljer i guld, silver och brons. På senare tid har Ottakringer även startat ett craft beer-bryggeri och satsar mycket på att anordna event i egna lokaler. Wien är Österrikes huvudstad och en riktig kulturstad. Klassisk musik, wienervals, vackra historiska byggnader och kända sevärdheter som Spanska ridskolan, slottet Schönbrunn och Stephansdomen har satt staden på kartan. Den vackra, blåa Donau-floden ringlar sig genom Wien och erbjuder många vackra vyer. Här i Wien har Ottakringer sin hemvist. Sedan 180 år tillbaka bryggs förstklassigt öl på vatten från bryggeriets egen 118 meter djupa källa.

Ottakringer – ölet man dricker i Wien

Wien är Österrikes huvudstad och en riktig kulturstad. Klassisk musik, wienervals, vackra historiska byggnader och kända sevärdheter som Spanska ridskolan, slottet Schönbrunn och Stephansdomen har satt staden på kartan. Den vackra, blåa Donau-floden ringlar sig genom Wien och erbjuder många vackra vyer. Här i Wien har Ottakringer sin hemvist. Sedan 180 år tillbaka bryggs förstklassigt öl på vatten från bryggeriets egen 118 meter djupa källa.

– TA DEL AV RECEPT OCH GODA TIPS! –

HEBA är en etablerad leverantör av drycker och livsmedel på den nordiska marknaden. HEBA:s produkter finns på Systembolaget, i dagligvaruhandeln, på restauranger samt i våra grannländer Danmark, Norge och Finland.

adress

Box 142, 372 22 Ronneby

Telefon

email

© 2021 Heba food & beverages

Välkommen till Heba

Denna webbsida innehåller information om alkoholdrycker. Du måste vara minst 25 år för att fortsätta.