Pasta Glutenfri Gustamente Tortellini Skinka Parmesan NY
Pasta Glutenfri Gustamente Tortellini Skinka Parmesan NY
Pasta Glutenfri Gustamente Tortellini Skinka Parmesan NY
Gustamente Logo

Gustamente Tortellini skinka och parmesan

Art.nr: 21720

Gustamente tortellini med skinka och parmesan är en glutenfri och laktosfri färsk äggpasta som genom en unik förpackningsmetod kan förvaras länge i rumstemperatur. Gustamente tillverkas i pastans hemland Italien.

Producent
Gustamente
Land
Italien
Volym
250 g
Förpackning
Kartong
Varumärke
Gustamente

Ingredienser pasta: Mjölblandning (majsmjöl, majsstärkelse, rismjöl, potatisstärkelse, ärtmjöl, vegitabiliska fiber, naturliga aromer), ägg 26%, solrosolja.
Ingredienser fyllning: Mortadella 31% (fläskkött, salt, kryddor, naturliga aromer, antioxidationsmedel; E301, konserveringsmedel; E252), lufttorkad skinka 21% (fläskkött, salt, konserveringsmedel; E252), majsmix (majsmjöl, solrosolja), Parmigiano Reggiano-ost 12% (mjölk, salt, ostlöpe), potatisflingor, salt, fiber, solrosolja, naturliga aromer, muskot. Kan innehålla spår av soja.

Energi | 1271 kJ/301 kcal
Fett | 7,03 g
Varav mättat fett | 2,17 g
Kolhydrat | 47,47 g
Varav sockerarter | 0,3 g
Protein | 10,72 g
Salt | 2,74 g

Kedja | artikelnummer
ICA | 176226
COOP | 31369
Hemköp, Willys | 101290023

Passar till

Tortellini med skinka och parmesan sjuds 3-4 minuter i vatten och serveras med några droppar olivolja eller en klick smör. Kan även serveras i buljong som soppa eller med valfri pastasås efter smak.

Specialinformation

En världsunik förpackning gör att den färska pastan kan förvaras i rumstemperatur och ger en hållbarhet på sex månader från produktion.

Passande mat och dryck

Gustamente ravioli med ricotta och spenat är en glutenfri färsk äggpasta som genom…

Relaterade recept & drinkar

Huvudratt Pasta Burrata Tomat Bacon
Mozzarella i all ära, men om man kan få tag på en färsk, krämig burrata så ska man slå till! Vi låter färskosten blomma…

Gustamente

Färsk, fylld och glutenfri pasta med lång hållbarhet.

Gustamente tillverkar färsk, fylld och glutenfri pasta. Förpackningstekniken är unik och gör att den semifärska pastan kan förvaras länge i rumstemperatur.

Glutenfri pasta från Italien

Gustamente har tillverkat färsk fylld pasta i 40 år. 2015 ställdes produktionen om helt till glutenfritt. Detta gör risken för kontaminering obefintlig då hela produktionsanläggningen är till för endast glutenfria produkter. Utveckling av produkterna har skett i samarbete med universitetet i Bologna och förpackningstekniken som används är världsunik. Den semifärska pastan kan förvaras i flera månader i rumstemperatur.

Mer om Gustamente

Gustamente har tillverkat färsk fylld pasta i 40 år. 2015 ställdes produktionen om helt till glutenfritt. Detta gör risken för kontaminering obefintlig då hela produktionsanläggningen är till för endast glutenfria produkter. Utveckling av produkterna har skett i samarbete med universitetet i Bologna och förpackningstekniken som används är världsunik. Den semifärska pastan kan förvaras i flera månader i rumstemperatur. Gustamente har sin produktion i hjärtat av området Emilia Romagna i Italien, som sägs vara den fyllda pastans ursprung. Idag producerar man cirka två miljoner kilo årligen och kunderna finns över hela Europa.

Italiens främsta pastaregion

Gustamente har sin produktion i hjärtat av området Emilia Romagna i Italien, som sägs vara den fyllda pastans ursprung. Idag producerar man cirka två miljoner kilo årligen och kunderna finns över hela Europa.

– TA DEL AV RECEPT OCH GODA TIPS! –

HEBA är en etablerad leverantör av drycker och livsmedel på den nordiska marknaden. HEBA:s produkter finns på Systembolaget, i dagligvaruhandeln, på restauranger samt i våra grannländer Danmark, Norge och Finland.

adress

Box 142, 372 22 Ronneby

Telefon

email

© 2022 Heba food & beverages