Juice Tropic Dream Low Calorie Passionfruit
Juice Tropic Dream Low Calorie Passionfruit
Juice Tropic Dream Low Calorie Passionfruit

Tropic Dream Passion fruit Low Calorie

Art.nr: 25530

Tropic Dream Passion fruit 1 L är en exotisk fruktdryck som kombinerar favoriterna passionsfrukt och apelsin med äpple. En balanserad och uppfriskande smakupplevelse som släcker törsten. Innehåller 17 procent fruktjuice och inget tillsatt socker. Endast 10 kcal. Produceras i Sverige.

Producent
TROPIC DREAM
Land
Sverige
Volym
1 liter
Förpackning
Kartong
Varumärke
Tropic Dream

Vatten, fruktjuice* 17%, (apelsin, äpple, passionsfrukt, citron), naturlig arom, syra (citronsyra), stabiliseringsmedel (pektin), sötningsmedel (cyklamat, sukralos, acesulfam K), antioxidationsmedel (askorbinsyra), färgämne (kurkumina, betakaroten).

*Juice framställd av fruktjuicekoncentrat.

Energi | 40 kJ / 10 kcal
Fett | <0,5 g
Varav mättat fett | 0 g
Kolhydrater | 2 g
Varav från socker | 1,9 g
Kostfiber | <0,5 g
Protein | <0,5 g
Salt | 0,02 g

Kedja | artikelnummer
ICA | 158975
Hemköp, Willys, Citygross | 101545107

Passar till

Passar som törstsläckare, som bas i exotiska drinkar och till frukost.

Fler produkter från Tropic Dream

Tropic Dream Pineapple 1 L är en tropisk smakexplosion av ananas och apelsin. En tö…
Tropic Dream Mojito är en alkoholfri exotisk drink med smak av fräsch mynta och lime…
Tropic Dream Strawberry Daiquiri är en alkoholfri exotisk drink med smak av solvar…
Tropic Dream Piña Colada är en alkoholfri exotisk drink med smak av saftig ananas oc…

Relaterade recept & drinkar

Drinkar Passion Low Calorie Passionsfrukt Spirulina Spenat
Starta dagen med en riktig exotisk fruktbomb som garanterat får dig att vakna till!…
Drinkar Passion Ice Tea
Iste är lätt att göra själv. Varianten med smak av passionsfrukt är populär. Här har vi använt färsk passionsfrukt för att få lite extra…
Strawberry,apple,And,Basil,Sangria
Basilika är en härlig smaksättare i drinkar, särskilt i kombination med färska jordgubbar. Vi toppar med fräsch passionsfruktsdryck och syrligt grönt äpple. En läcker…
Lemon,Frozen,Granita,Slush,Drink,On,White,Table.,Homemade,Italian
Har du testat Frosecco? Alltså frusen prosecco som man mixar tills den får en slushig konsistens. Här är en härlig variant där vi blandat…

Tropic Dream

Exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar

Njut en klassisk alkoholfri cocktail eller en läcker exotisk fruktdryck utan tillsatt socker från Tropic Dream.

Tropiska drinkar från Sverige

Tropic Dream är en serie alkoholfria cocktails och exotiska fruktdrycker utan tillsatt socker som lanserades 2009. Dryckerna produceras i Sverige.

Mer om Tropic Dream

Fruktdrycker utan tillsatt socker
Tropic Dream görs på äkta fruktjuice med fokus på läckra, exotiska smaker. Nyheterna Pineapple och Passion fruit Low Calorie ingår i det nya lågkalorisortimentet utan tillsatt socker. Perfekt när du är sugen på något lätt och smakrikt att dricka. Välj mellan fräsch tropisk smak av söt ananas eller lite mer sötsyrlig passionsfrukt. Fruktdryckerna passar till frukost, till måltider, till helgmyset och som en fruktig, härlig törstsläckare under dagen.

Alkoholfria drinkar
De alkoholfria drinkarna kan njutas som de är, eller om man så önskar, blandas med alkohol. Smakerna är klassiska cocktails – populära, fruktiga drinkar som passar alla festliga tillfällen, eller för att förgylla en helt vanlig vardagskväll. I sortimentet finns Strawberry Daiquiri med jordgubbar och lime som även kan frysas till en svalkande sommardrink. Piña Colada är en tropisk klassiker med ananas och kokos. Eller välj en läskande Mojito med smak av lime och mynta.

Exotiskt och alkoholfritt

Tropic Dream görs på äkta fruktjuice med fokus på läckra, exotiska smaker. Nyheterna Pineapple och Passion fruit Low Calorie ingår i det nya lågkalorisortimentet utan tillsatt socker. Perfekt när du är sugen på något lätt och smakrikt att dricka.

De alkoholfria drinkarna kan njutas som de är, eller om man så önskar, blandas med alkohol. Smakerna är klassiska cocktails – populära, fruktiga drinkar som passar alla festliga tillfällen, eller för att förgylla en helt vanlig vardagskväll.