Juice Alkoholfri Drink Tropic Dream Pina Colada
Juice Alkoholfri Drink Tropic Dream Pina Colada
Juice Alkoholfri Drink Tropic Dream Pina Colada

Tropic Dream Piña Colada

Art.nr: 24810

Tropic Dream Piña Colada är en alkoholfri exotisk drink med smak av saftig ananas och kokos. De alkoholfria drinkarna från Tropic Dream kan njutas som de är, eller om man så önskar, blandas med alkohol. Drinksmakerna är klassiska cocktails – populära, fruktiga drinkar som passar alla festliga tillfällen eller för att förgylla en helt vanlig vardagskväll.

Producent
TROPIC DREAM
Land
Sverige
Volym
1 liter
Förpackning
Kartong
Varumärke
Tropic Dream

Vatten, socker, fruktjuice* och puré 10% (ananas-, äpplejuice, äppelpuré), grädde, syra: citronsyra – mjölksyra, surhetsreglerande medel: natriumcitrat, förtjockningsmedel: pektin, aromer, kokosgrädde, mjölkprotein, citronjuice, antioxidationsmedel: askorbinsyra. *Juice framställd av fruktjuicekoncentrat.

Energi | 274 kJ / 64 kcal
Fett | <0,5 g
varav mättat fett | <0,1 g
Kolhydrater | 15 g
varav sockerarter | 15 g
Protein | <0,5 g
Salt | 0,14 g

Kedja | artikelnummer
ICA | 151686
COOP | 30541

Passar till

Alkoholfri drink. Fyll ett glas med Tropic Dream Piña Colada och isbitar. Med en skiva ananas blir drinken extra festlig. Blunda och känn den härliga doften från kokos och ananas. Smaka på din drink och njut en smak av den exotiska världen. Njut drinken som den är eller blanda med vit rom. Tips! Kör drinken med krossad is i en mixer på högsta läget en stund, så blir den härligt skummande och gräddig!

 

 

 

Populära produkter från Tropic Dream

Tropic Dream Strawberry Daiquiri är en alkoholfri exotisk drink med smak av solvar…
Tropic Dream Mojito är en alkoholfri exotisk drink med smak av fräsch mynta och lime…
Tropic Dream Pineapple 1 L är en tropisk smakexplosion av ananas och apelsin. En tö…
Tropic Dream Passion fruit 1 L är en exotisk fruktdryck som kombinerar favoriterna…

Relaterade drinkar

Cocktail,Pina,Colada.,Pina,Colada,Refreshing,Summer,Alcoholic,Cocktail,With
Piña Colada är en exotisk drink med smak av saftig ananas och kokos. I originalreceptet ingår även rom. Drinken skapades i Puerto Rico på…
Drinkar Pina Colada Bal
Kom i feststämning med ett härligt tropiskt ananas-bål! Enklaste vägen tar du genom att blanda Tropic Dream Pineapple Low Calorie med kolsyrat vatten. Om…
Drinkar Pinacolada Kokos Ananas Hallon
Här är en härligt krämig drink med smak av jordgubbar och banan som passar både stora och små. Det blir som en blandning mellan…
Drinkar Pinacolada Coconut Ananas Kokos Kanel Cinna Coco Colada
Tropisk kokos och kryddig kanel är kanske en oväntad kombination. Med mild mandelmjölk blir resultatet en spännande drink. Den som vill tillsätter mörk rom….

Tropic Dream

Exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar

Njut en klassisk alkoholfri cocktail eller en läcker exotisk fruktdryck utan tillsatt socker från Tropic Dream.

Tropiska drinkar från Sverige

Tropic Dream är en serie alkoholfria cocktails och exotiska fruktdrycker utan tillsatt socker som lanserades 2009. Dryckerna produceras i Sverige.

Mer om Tropic Dream

Fruktdrycker utan tillsatt socker
Tropic Dream görs på äkta fruktjuice med fokus på läckra, exotiska smaker. Nyheterna Pineapple och Passion fruit Low Calorie ingår i det nya lågkalorisortimentet utan tillsatt socker. Perfekt när du är sugen på något lätt och smakrikt att dricka. Välj mellan fräsch tropisk smak av söt ananas eller lite mer sötsyrlig passionsfrukt. Fruktdryckerna passar till frukost, till måltider, till helgmyset och som en fruktig, härlig törstsläckare under dagen.

Alkoholfria drinkar
De alkoholfria drinkarna kan njutas som de är, eller om man så önskar, blandas med alkohol. Smakerna är klassiska cocktails – populära, fruktiga drinkar som passar alla festliga tillfällen, eller för att förgylla en helt vanlig vardagskväll. I sortimentet finns Strawberry Daiquiri med jordgubbar och lime som även kan frysas till en svalkande sommardrink. Piña Colada är en tropisk klassiker med ananas och kokos. Eller välj en läskande Mojito med smak av lime och mynta.

Exotiskt och alkoholfritt

Tropic Dream görs på äkta fruktjuice med fokus på läckra, exotiska smaker. Nyheterna Pineapple och Passion fruit Low Calorie ingår i det nya lågkalorisortimentet utan tillsatt socker. Perfekt när du är sugen på något lätt och smakrikt att dricka.

De alkoholfria drinkarna kan njutas som de är, eller om man så önskar, blandas med alkohol. Smakerna är klassiska cocktails – populära, fruktiga drinkar som passar alla festliga tillfällen, eller för att förgylla en helt vanlig vardagskväll.