Juice Alkoholfri Drink Tropic Dream Pina Colada
Juice Alkoholfri Drink Tropic Dream Pina Colada
Juice Alkoholfri Drink Tropic Dream Pina Colada

Tropic Dream Piña Colada

Art.nr: 24810

Tropic Dream Piña Colada är en alkoholfri exotisk drink med smak av saftig ananas och kokos. De alkoholfria drinkarna från Tropic Dream kan njutas som de är, eller om man så önskar, blandas med alkohol. Drinksmakerna är klassiska cocktails – populära, fruktiga drinkar som passar alla festliga tillfällen eller för att förgylla en helt vanlig vardagskväll.

Producent
Tropic Dream
Land
Sverige
Volym
1 liter
Förpackning
Kartong
Varumärke
Tropic Dream

Vatten, socker, fruktjuice* och puré 10% (ananas-, äpplejuice, äppelpuré), grädde, syra: citronsyra – mjölksyra, surhetsreglerande medel: natriumcitrat, förtjockningsmedel: pektin, aromer, kokosgrädde, mjölkprotein, citronjuice, antioxidationsmedel: askorbinsyra. *Juice framställd av fruktjuicekoncentrat.

Energi | 274 kJ / 64 kcal
Fett | <0,5 g
varav mättat fett | <0,1 g
Kolhydrater | 15 g
varav sockerarter | 15 g
Protein | <0,5 g
Salt | 0,14 g

Kedja | artikelnummer
ICA | 151686
COOP | 30541
Citygross | 101409357

Passar till

Alkoholfri drink. Fyll ett glas med Tropic Dream Piña Colada och isbitar. Med en skiva ananas blir drinken extra festlig. Blunda och känn den härliga doften från kokos och ananas. Smaka på din drink och njut en smak av den exotiska världen. Njut drinken som den är eller blanda med vit rom. Tips! Kör drinken med krossad is i en mixer på högsta läget en stund, så blir den härligt skummande och gräddig!

 

 

 

Tropic Dream

Exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar

Njut en klassisk alkoholfri drink eller en läcker exotisk fruktdryck från Tropic Dream som produceras i Sverige.

Tropiska drinkar från Sverige

Tropic Dream är ett eget varumärke från Heba Food & Beverages. Tropic Dream är en serie exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar som lanserades 2009. Dryckerna produceras i Sverige.

Mer om Tropic Dream

Tropic Dream är en serie exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar som lanserades 2009. Dryckerna produceras i Sverige. Fruktdryckerna innehåller alltid en mix av minst två exotiska frukter för att ge en spännande smakupplevelse. De alkoholfria drinkarna kan njutas som de är, eller om man så önskar, blandas med alkohol. Smakerna är klassiska cocktails – populära, fruktiga drinkar som passar alla festliga tillfällen, eller för att förgylla en helt vanlig vardagskväll. Tropic Dream är ett eget varumärke från Heba Food & Beverages.

Exotiskt och alkoholfritt

Fruktdryckerna innehåller alltid en mix av minst två exotiska frukter för att ge en spännande smakupplevelse. De alkoholfria drinkarna kan njutas som de är, eller om man så önskar, blandas med alkohol. Smakerna är klassiska cocktails – populära, fruktiga drinkar som passar alla festliga tillfällen, eller för att förgylla en helt vanlig vardagskväll.