Juice Alkoholfri Drink Tropic Dream Pina Colada
Juice Alkoholfri Drink Tropic Dream Pina Colada
Juice Alkoholfri Drink Tropic Dream Pina Colada

Tropic Dream Piña Colada

Art.nr: 24810

Tropic Dream Piña Colada är en alkoholfri exotisk drink med smak av saftig ananas och kokos. De alkoholfria drinkarna från Tropic Dream kan njutas som de är, eller om man så önskar, blandas med alkohol. Drinksmakerna är klassiska cocktails – populära, fruktiga drinkar som passar alla festliga tillfällen eller för att förgylla en helt vanlig vardagskväll.

Producent
Tropic Dream
Land
Sverige
Volym
1 liter
Förpackning
Kartong
Varumärke
Tropic Dream

Vatten, socker, fruktjuice* och puré 10% (ananas-, äpplejuice, äppelpuré), grädde, syra: citronsyra – mjölksyra, surhetsreglerande medel: natriumcitrat, förtjockningsmedel: pektin, aromer, kokosgrädde, mjölkprotein, citronjuice, antioxidationsmedel: askorbinsyra. *Juice framställd av fruktjuicekoncentrat.

Energi | 274 kJ / 64 kcal
Fett | <0,5 g
varav mättat fett | <0,1 g
Kolhydrater | 15 g
varav sockerarter | 15 g
Protein | <0,5 g
Salt | 0,14 g

Kedja | artikelnummer
ICA | 151686
COOP | 30541

Passar till

Alkoholfri drink. Fyll ett glas med Tropic Dream Piña Colada och isbitar. Med en skiva ananas blir drinken extra festlig. Blunda och känn den härliga doften från kokos och ananas. Smaka på din drink och njut en smak av den exotiska världen. Njut drinken som den är eller blanda med vit rom. Tips! Kör drinken med krossad is i en mixer på högsta läget en stund, så blir den härligt skummande och gräddig!

 

 

 

Populära produkter från Tropic Dream

Tropic Dream Strawberry Daiquiri är en alkoholfri exotisk drink med smak av solvar…
Tropic Dream Mojito är en alkoholfri exotisk drink med smak av fräsch mynta och lime…
Tropic Dream är en serie exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar. Denna exo…
Tropic Dream är en serie exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar. Denna exo…

Relaterade drinkar

Cocktail,Pina,Colada.,Pina,Colada,Refreshing,Summer,Alcoholic,Cocktail,With
Piña Colada är en exotisk drink med smak av saftig ananas och kokos. I originalreceptet ingår även rom. Drinken skapades i Puerto Rico på…
Drinkar Pina Colada Bal
Kom i feststämning med ett härligt bål inspirerat av Piña Colada! Enklaste vägen tar du genom att blanda Tropic Dream Piña Colada med kolsyrat…
Drinkar Pinacolada Kokos Ananas Hallon
Här är en härligt krämig drink med smak av jordgubbar och banan som passar både stora och små. Det blir som en blandning mellan…
Drinkar Pinacolada Coconut Ananas Kokos Kanel Cinna Coco Colada
Tropisk kokos och kryddig kanel är kanske en oväntad kombination. Med mild mandelmjölk blir resultatet en spännande drink. Den som vill tillsätter mörk rom….

Tropic Dream

Exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar

Njut en klassisk alkoholfri drink eller en läcker exotisk fruktdryck från Tropic Dream som produceras i Sverige.

Tropiska drinkar från Sverige

Tropic Dream är ett eget varumärke från Heba Food & Beverages. Tropic Dream är en serie exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar som lanserades 2009. Dryckerna produceras i Sverige.

Mer om Tropic Dream

Tropic Dream är en serie exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar som lanserades 2009. Dryckerna produceras i Sverige. Fruktdryckerna innehåller alltid en mix av minst två exotiska frukter för att ge en spännande smakupplevelse. De alkoholfria drinkarna kan njutas som de är, eller om man så önskar, blandas med alkohol. Smakerna är klassiska cocktails – populära, fruktiga drinkar som passar alla festliga tillfällen, eller för att förgylla en helt vanlig vardagskväll. Tropic Dream är ett eget varumärke från Heba Food & Beverages.

Exotiskt och alkoholfritt

Fruktdryckerna innehåller alltid en mix av minst två exotiska frukter för att ge en spännande smakupplevelse. De alkoholfria drinkarna kan njutas som de är, eller om man så önskar, blandas med alkohol. Smakerna är klassiska cocktails – populära, fruktiga drinkar som passar alla festliga tillfällen, eller för att förgylla en helt vanlig vardagskväll.