Juice Tropic Dream Low Calorie Pineapple
Juice Tropic Dream Low Calorie Pineapple
Juice Tropic Dream Low Calorie Pineapple

Tropic Dream Pineapple Low Calorie

Art.nr: 25520

Tropic Dream Pineapple 1 L är en tropisk smakexplosion av ananas och apelsin. En törstsläckande fruktdryck med noga utvalda frukter som blandats för en härlig smak. Innehåller 20 procent fruktjuice och inget tillsatt socker. Endast 11 kcal. Produceras i Sverige.

Producent
TROPIC DREAM
Land
Sverige
Volym
1 liter
Förpackning
Kartong
Varumärke
Tropic Dream

Vatten, apelsinjuice* 11%, ananasjuice* 9 %, stabiliseringsmedel (pektin) syra (citronsyra), naturlig arom, antioxidationsmedel (askorbinsyra), sötningsmedel (sukralos, acesulfam K), färgämne (betakaroten).

*Juice framställd av fruktjuicekoncentrat.

Energi | 48 kJ / 11 kcal
Fett | <0,5 g
Varav mättat fett | 0 g
Kolhydrater | 2,5 g
Varav från socker | 2,5 g
Kostfiber | <0,5 g
Protein | <0,5 g
Salt | 0,02 g

Kedja | artikelnummer
ICA | 158976

Passar till

Passar som törstsläckare, som bas i exotiska drinkar och till frukost.

Fler produkter från Tropic Dream

Tropic Dream Passion fruit 1 L är en exotisk fruktdryck som kombinerar favoriterna…
Tropic Dream Mojito är en alkoholfri exotisk drink med smak av fräsch mynta och lime…
Tropic Dream Piña Colada är en alkoholfri exotisk drink med smak av saftig ananas oc…
Tropic Dream Strawberry Daiquiri är en alkoholfri exotisk drink med smak av solvar…

Relaterade recept & drinkar

Smoothies,Of,Kiwi,And,Pineapple,On,The,Table
Ge dig själv en frisk fruktboost med massor av vitaminer och smak av tropisk ananas, kiwi och apelsin. Perfekt till frukost eller när du…
Efterratt Bakning Tropic Smoothiebbowl Ananas Mango
Kicka igång dagen med ananas, mango och banan i en härlig bowl. Mättande och gott med få kalorier!…
Drinkar Pina Colada Bal
Kom i feststämning med ett härligt tropiskt ananas-bål! Enklaste vägen tar du genom att blanda Tropic Dream Pineapple Low Calorie med kolsyrat vatten. Om…

Tropic Dream

Exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar

Njut en klassisk alkoholfri cocktail eller en läcker exotisk fruktdryck utan tillsatt socker från Tropic Dream.

Tropiska drinkar från Sverige

Tropic Dream är en serie alkoholfria cocktails och exotiska fruktdrycker utan tillsatt socker som lanserades 2009. Dryckerna produceras i Sverige.

Mer om Tropic Dream

Fruktdrycker utan tillsatt socker
Tropic Dream görs på äkta fruktjuice med fokus på läckra, exotiska smaker. Nyheterna Pineapple och Passion fruit Low Calorie ingår i det nya lågkalorisortimentet utan tillsatt socker. Perfekt när du är sugen på något lätt och smakrikt att dricka. Välj mellan fräsch tropisk smak av söt ananas eller lite mer sötsyrlig passionsfrukt. Fruktdryckerna passar till frukost, till måltider, till helgmyset och som en fruktig, härlig törstsläckare under dagen.

Alkoholfria drinkar
De alkoholfria drinkarna kan njutas som de är, eller om man så önskar, blandas med alkohol. Smakerna är klassiska cocktails – populära, fruktiga drinkar som passar alla festliga tillfällen, eller för att förgylla en helt vanlig vardagskväll. I sortimentet finns Strawberry Daiquiri med jordgubbar och lime som även kan frysas till en svalkande sommardrink. Piña Colada är en tropisk klassiker med ananas och kokos. Eller välj en läskande Mojito med smak av lime och mynta.

Exotiskt och alkoholfritt

Tropic Dream görs på äkta fruktjuice med fokus på läckra, exotiska smaker. Nyheterna Pineapple och Passion fruit Low Calorie ingår i det nya lågkalorisortimentet utan tillsatt socker. Perfekt när du är sugen på något lätt och smakrikt att dricka.

De alkoholfria drinkarna kan njutas som de är, eller om man så önskar, blandas med alkohol. Smakerna är klassiska cocktails – populära, fruktiga drinkar som passar alla festliga tillfällen, eller för att förgylla en helt vanlig vardagskväll.