Juice Alkoholfri Drink Tropic Dream Strawberry Daiquiri
Juice Alkoholfri Drink Tropic Dream Strawberry Daiquiri
Juice Alkoholfri Drink Tropic Dream Strawberry Daiquiri

Tropic Dream Strawberry Daiquiri

Art.nr: 25910

Tropic Dream Strawberry Daiquiri är en alkoholfri exotisk cocktail med smak av solvarma jordgubbar och lime. Kan även frysas till en svalkande sommardrink. Tropic Dream alkoholfria cocktails kan njutas som de är, eller om man så önskar, blandas med alkohol. Drinksmakerna är klassiska cocktails, populära, fruktiga drinkar som passar alla festliga tillfällen eller för att förgylla en helt vanlig vardagskväll.

Producent
TROPIC DREAM
Land
Sverige
Volym
1 liter
Förpackning
Kartong
Varumärke
Tropic Dream

Vatten, fruktjuice 10% (äpple, apelsin, jordgubbe 1%, lime), socker, syra (citronsyra), arom, extrakt av svart morot, stabiliseringsmedel (E445), färgämne (betakaroten). *Juice framställd från fruktjuicekoncentrat.

Energi | 184 kJ / 44 kcal
Fett | <0,5 g
Varav mättat fett | 0 g
Kolhydrat | 9,8 g
Varav sockerarter | 9,5 g
Protein | <0,5 g
Salt | 0,02 g

Kedja| artikelnummer
ICA | 151684
COOP | 75005

Passar till

Alkoholfri drink. Fyll ett glas med Tropic Dream Strawberry Daiquiri och krossad is. Dekorera med en jordgubbe. Blunda och känn doften av solvarma jordgubbar och fräsch lime. Smaka din drink och njut en smak av den exotiska världen! Njut drinken som den är eller blanda med vit rom.
Tips: Gör en frozen strawberry daiquiri – frys den ett par timmar i en plastpåse som du plattar till. Mixa sedan tills den blir nästan slät. Njut din drink genom ett tjockt sugrör.

Specialinformation

Njut som en fräsch alkoholfri cocktail med is, eller tillsätt vit rom för en original-Daiquiri.

Kan även frysas till en svalkande sommardrink, Frozen Strawberry Daiquiri.

Populära produkter från Tropic Dream

Tropic Dream Piña Colada är en alkoholfri exotisk drink med smak av saftig ananas oc…
Tropic Dream Mojito är en alkoholfri exotisk drink med smak av fräsch mynta och lime…
Tropic Dream Passion fruit 1 L är en exotisk fruktdryck med smak av passionsfrukt oc…
Tropic Dream Pineapple 1 L är en tropisk smakexplosion av ananas och apelsin. En tö…

Relaterade drinkar

Drinkar Strawberry Daiquiri Frozen
Den färdigblandade drinken Strawberry daiquiri från Tropic Dream är god att dricka som den är med några klirrande isbitar. Men om du tillsätter frysta…
Drinkar Strawberry Daiquiri Jordgubbsbål Bål
Till den stora festen och de många gästerna är det trevligt att göra en härlig bål med frukt eller bär, med eller utan alkohol….
Drinkar Strawberry Daiquiri Sangria Rose Sommar
Njut av en läskande och fruktig jordgubbsangria i sommar. Den här varianten har få ingredienser, du blandar bara Tropic Dream Strawberry Daiquiri med fruktsoda…
Drinkar Strawberry Mojito Jordgubbar
Mojito är en drink som kan varieras i det oändliga. Här gör vi det enkelt – med Tropic Dream Strawberry daiquiri blir drinken snabbt…

Tropic Dream

Exotiska fruktdrycker och alkoholfria cocktails

Njut en klassisk alkoholfri cocktail eller en läcker exotisk fruktdryck utan tillsatt socker från Tropic Dream.

Tropiska drinkar från Sverige

Tropic Dream är en serie alkoholfria cocktails och exotiska fruktdrycker utan tillsatt socker som lanserades 2009. Dryckerna produceras i Sverige.

Mer om Tropic Dream

Fruktdrycker utan tillsatt socker
Tropic Dream görs på äkta fruktjuice med fokus på läckra, exotiska smaker. Nyheterna Pineapple och Passion fruit Low Calorie ingår i det nya lågkalorisortimentet utan tillsatt socker. Perfekt när du är sugen på något lätt och smakrikt att dricka. Välj mellan fräsch tropisk smak av söt ananas eller lite mer sötsyrlig passionsfrukt. Fruktdryckerna passar till frukost, till måltider, till helgmyset och som en fruktig, härlig törstsläckare under dagen.

Alkoholfria drinkar
De alkoholfria drinkarna kan njutas som de är, eller om man så önskar, blandas med alkohol. Smakerna är klassiska cocktails – populära, fruktiga drinkar som passar alla festliga tillfällen, eller för att förgylla en helt vanlig vardagskväll. I sortimentet finns Strawberry Daiquiri med jordgubbar och lime som även kan frysas till en svalkande sommardrink. Piña Colada är en tropisk klassiker med ananas och kokos. Eller välj en läskande Mojito med smak av lime och mynta.

Exotiskt och alkoholfritt

Tropic Dream görs på äkta fruktjuice med fokus på läckra, exotiska smaker. Nyheterna Pineapple och Passion fruit Low Calorie ingår i det nya lågkalorisortimentet utan tillsatt socker. Perfekt när du är sugen på något lätt och smakrikt att dricka.

De alkoholfria drinkarna kan njutas som de är, eller om man så önskar, blandas med alkohol. Smakerna är klassiska cocktails – populära, fruktiga drinkar som passar alla festliga tillfällen, eller för att förgylla en helt vanlig vardagskväll.