Bryggeriet Vestfyen

Brygger öl sedan 1885

Vestfyen är ett stolt och självständigt danskt bryggeri som har bryggt öl i mer än hundra år.

Fjärde största i Danmark

Namnet Vestfyen låter kanske litet och lokalt. Men det är faktiskt Danmarks fjärde största bryggeri. Vestfyen är en av landets största producenter av specialöl. Sedan 2015 används uteslutande energi från biobränsle som är koldioxid-neutralt. I dag finns fler varumärken i portföljen, som Willemoes, Bryggeriet Frejdahl och Jolly Cola.

Mer om Bryggeriet Vestfyen

Vestfyen är ett stolt och självständigt bryggeri som har bryggt öl sedan 1885. Namnet Vestfyen låter kanske litet och lokalt. Men det är faktiskt Danmarks fjärde största bryggeri. Vestfyen är en av landets största producenter av specialöl. Sedan 2015 används uteslutande energi från biobränsle som är koldioxid-neutralt. I dag finns fler varumärken i portföljen, som Willemoes, Bryggeriet Frejdahl och Jolly Cola. Vestfyen ligger precis som namnet låter, på västra Fyn i Danmark. Bryggeriet började 1885 som ett litet, lokalt bryggeri med bara några olika öl i sortimentet och levde enbart av lokal försäljning. På den tiden var bryggeriet bara ett av många små lokala bryggerier i Danmark. Idag är det ett av få oberoende bryggerier kvar.

Gamla traditioner på Fyn

Vestfyen ligger precis som namnet låter, på västra Fyn i Danmark. Bryggeriet började 1885 som ett litet, lokalt bryggeri med bara några olika öl i sortimentet och levde enbart av lokal försäljning. På den tiden var bryggeriet bara ett av många små lokala bryggerier i Danmark. Idag är det ett av få oberoende bryggerier kvar.

Populära produkter från Bryggeriet Vestfyen