Liquor Zaar

Ny smakupplevelse inspirerad av en av världens starkaste män

O.J. Beer är en serie med olika ölsorter som produceras i Belgien av Liquor Zaar.

Modernt belgiskt bryggeri

Brouwerij Martens är ett belgiskt bryggeri med gamla anor, närmare bestämt från 1758. I portfolion finns välkända märken som säljs över hela världen. Man brygger öl av högsta klass med den senaste och mest moderna bryggtekniken. Idag är det åttonde generationen, Fons och Jan Martens som leder bryggeriet.

Mer om Liquor Zaar

Teamet bakom O.J. Beer heter Liquor Zaar. Med drygt 20 år inom dryckesindustrin strävar man ständigt efter att ta fram nya och innovativa produkter. Numera finns en bred portfölj av varumärken där varje produkt berättar sin egen historia genom tydliga och iögonfallande varumärken med en otrolig smak. O.J. Beers bryggs på det belgiska premiumbryggeriet Martens, känt för sin satsning på den senaste och mest moderna bryggtekniken.

Odo Joost

O.J. Beer är en ny smakupplevelse som inspirerats av en av världens starkaste män, den belgiskfödde Odo Joost, eller O.J. som han är mer känd som. O.J. föddes den 15 oktober i Flandern i Belgien. Redan som barn var han stor och lång. Han arbetade hemma på föräldrarnas gård, tills han 20 år gammal deltog i sin första tyngdlyftstävling. Han blev allt starkare och två år sedan vann han Belgiens första mästerskap i tyngdlyftning och ansågs vara en av världens starkaste män. Legenden om Odo Joost lever kvar i varumärket O.J. Beer. O.J. har inspirerat till att ta fram en ölserie som ständigt förbättras med nya produkter.

Populära produkter från Liquor Zaar

O.J. Blanche är ett ofiltrerat veteöl från Belgien, sk witbier. Smaken är mild, söt…
O.J. Pilsener 5,0 är en premiumpilsner från Belgien med en torr uppfriskande finis…
O.J. Pilsener 3,5 är en premiumpilsner från Belgien med en torr uppfriskande finis…

– TA DEL AV RECEPT OCH GODA TIPS! –

HEBA är en etablerad leverantör av drycker och livsmedel på den nordiska marknaden. HEBA:s produkter finns på Systembolaget, i dagligvaruhandeln, på restauranger samt i våra grannländer Danmark, Norge och Finland.

adress

Box 142, 372 22 Ronneby

Telefon

email

© 2022 Heba food & beverages