Sockerkakan blir extra saftig och god med rapsolja i smeten. Vi använder Kloka rapsstekolja med smörsmak, en bra variant för den som inte kan eller vill äta vanligt smör men ändå vill ha den goda smaken.
2 | ägg |
2 dl | socker |
3 dl | vetemjöl |
2 tsk | bakpulver |
1 tsk | vaniljsocker |
0,5 dl | |
1 dl | mjölk |
2
ägg
2 dl
socker
3 dl
vetemjöl
2 tsk
bakpulver
1 tsk
vaniljsocker
0,5 dl
Kloka rapsstekolja med smörsmak
1 dl
mjölk
1 msk
Kloka rapsstekolja med smörsmak
3 45msk
ströbröd
1 msk | |
3 45msk | ströbröd |
Sockerkakan blir extra saftig och god med rapsolja i smeten. Vi använder Kloka rapsstekolja med smörsmak, en bra variant för den som inte kan eller vill äta vanligt smör men ändå vill ha den goda smaken.
© 2024 Heba food & beverages