När rabarberna är i säsong kokar vi dem mjuka i en lag av passionsfrukt och varvar dem sedan med en underbart len och ljuvlig mascarponekräm och krispiga mandelkakor i fina glas. Resultatet blir en variant av tiramisu – på ren svenska.
250 g | mascarpone |
3 | ägg (1 gula, 3 vitor) |
4 tsk | socker |
4 cl | amaretto (kan uteslutas) |
250 g
mascarpone
3
ägg (1 gula, 3 vitor)
4 tsk
socker
4 cl
amaretto (kan uteslutas)
250 g
rabarber
1 dl
Tropic Dream passion
2 msk
socker
250 g | rabarber |
1 dl | Tropic Dream passion |
2 msk | socker |
100 g | amarettikakor (små mandelkakor) |
100 g
amarettikakor (små mandelkakor)
När rabarberna är i säsong kokar vi dem mjuka i en lag av passionsfrukt och varvar dem sedan med en underbart len och ljuvlig mascarponekräm och krispiga mandelkakor i fina glas. Resultatet blir en variant av tiramisu – på ren svenska.
© 2025 Heba food & beverages