Fisktacos på grillen ger extra smak. En sötstark glaze lyfter fisken, och salsan med ananas, majs och gurka gör rätten frisk och somrig.
Kloka svensk rapsstekolja naturell har unika stekegenskaper, stänker mindre och…
- Sverige
4 portionsbitar | torsk |
0,5 dl | |
3 msk | sweet-chilisås |
8 små eller 4 stora | tortillabröd |
4 portionsbitar
torsk
0,5 dl
rapsstekolja naturell eller smörsmak
3 msk
sweet-chilisås
8 små eller 4 stora
tortillabröd
1
gurka
1
liten ananas, alt på burk
1
liten burk majs
2 msk
sweet-chilisås
2 msk
majonnäs
1 knippe
färsk koriander
1 | gurka |
1 | liten ananas, alt på burk |
1 | liten burk majs |
2 msk | sweet-chilisås |
2 msk | majonnäs |
1 knippe | färsk koriander |
Fisktacos på grillen ger extra smak. En sötstark glaze lyfter fisken, och salsan med ananas, majs och gurka gör rätten frisk och somrig.
© 2025 Heba food & beverages