Till en äkta Caesarsallad duger inget annat än långsmal romansallad. Några sardeller sätter sting på dressingen. Njut salladen som den är eller lägg till räkor eller kyckling och knaperstekt bacon så blir den ännu matigare.
2 krukor | romansallad |
1 dl | hyvlad parmesan |
4 skivor | ljust bröd |
4 msk |
2 krukor
romansallad
1 dl
hyvlad parmesan
4 skivor
ljust bröd
4 msk
Kloka rapsstekolja med smörsmak
1 dl
majonnäs
1 msk
citronsaft
2
sardeller
1
pressad vitlöksklyfta
1 tsk
dijonsenap
0,5 dl
riven parmesan
1 dl | |
1 msk | citronsaft |
2 | sardeller |
1 | pressad vitlöksklyfta |
1 tsk | dijonsenap |
0,5 dl | riven parmesan |
Till en äkta Caesarsallad duger inget annat än långsmal romansallad. Några sardeller sätter sting på dressingen. Njut salladen som den är eller lägg till räkor eller kyckling och knaperstekt bacon så blir den ännu matigare.
© 2024 Heba food & beverages