Tävla med Kloka!

Kloka Tävling Neutral 1liter
KLOKA BYLINE LOG 11 05

VINN EN EXKLUSIV STEKPANNA OCH KLOKA RAPSOLJOR

Tävla med Kloka svensk rapsolja

KLOKA SVENSK RAPSOLJA

KLOKA svensk rapsstekolja är framtagen för att inte stänka när man steker och ger samtidigt en fin stekyta. 

Rapsstekoljan finns i två smaker, naturell och med smörsmak. Smörsmaken är perfekt för den som inte tål mjölkprodukter men ändå vill ha smaken av smör.

NYHET! Nu finns även KLOKA svensk rapsstekolja på praktisk 1-liters plastflaska.

3 SKÄL ATT VÄLJA KLOKA

1. HÄLSAN: Rapsoljan har en hälsosam balans mellan de viktigaste fetterna. Den innehåller över 90 % hälsosamt omättat fett och både omega-6 och det särskilt nyttiga omega-3 som kroppen inte kan producera själv.

2. MILJÖN: Rapsen kommer från svenska odlingar och behöver inte transporteras så långt.

3: MATEN: Passar utmärkt till att steka, grilla, dressa och baka. Prova i mjuka kakor och till kalla såser!

Tävla här!

DU KAN VINNA:

1-5:E PRIS:
En exklusiv lättvikts-stekpanna i gjutjärn från Ronneby Bruk och KLOKA Rapsstekolja naturell samt smörsmak.

6-10:E PRIS:
Ett paket med KLOKA Rapsstekolja naturell 500 ml, KLOKA Rapsstekolja smörsmak 500 ml och KLOKA Rapsstekolja naturell 1 liter.

Du måste ha fyllt 18 år för att delta i tävlingen. Vinnarna meddelas per e-post och publiceras på www.heba.se senast den 31/1 2024. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

KLOKA SVENSK RAPSSTEKOLJA

Paketet med KLOKA svensk rapsstekolja som du kan vinna innehåller 3 flaskor rapsstekolja. Rapsstekolja finns i smakerna naturell och smörsmak. Smörsmaken förhöjer smaken på det mesta, och passar särskilt bra för den som inte tål mjölkprodukter men ändå vill åt smaken av smör. Rapsstekoljan är speciellt framtagen för att stänka mindre, samtidigt som den ger en fin stekyta. 

STEKPANNAN

Stekpannan från Ronneby bruk som du kan vinna är tillverkad i lättviktsgjutjärn. Pannan fungerar på alla värmekällor. Den är förinstekt med vegetabilisk rapsolja från fabriken så att du kan börja använda den direkt. Handtaget är klätt i gummi så att du inte bränner dig. Stekpannan, som är 28 cm i diameter, tål ugnstemperaturer på upp till 220 grader.

TÄVLINGSVILLKOR

 1. De uppgifter du lämnar om dig själv i samband med insändande av bidrag kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. I samband med publicering av vinnare av tävlingen kommer personuppgifter (ditt namn) att publiceras på www.heba.se. När du är med och tävlar anmäls du automatiskt till nyhetsbrev från HEBA Food & Beverages, såvida du inte kryssat i rutan att du inte vill ha nyhetsbrev. Om du begär rättelse av felaktiga personuppgifter eller önskar mer information kring behandlingen av dina personuppgifter ber vi dig att kontakta oss på adressen i punkten 2 nedan. Genom att godkänna dessa Allmänna Tävlingsvillkor samtycker du till personuppgiftsbehandling enligt ovan.
 2. Ansvarig för tävlingen är: HEBA Food & Beverages AB. Kontakt: info@heba.se
 3. För att delta i tävlingen måste du bo i Sverige, acceptera reglerna för tävlingen, samt vara över 18 år.
 4. Tävlande behöver inte köpa eller beställa något för att vara med och tävla.
 5. För att vara med och tävla ska tävlande:
  • Svara på de två frågorna på tävlingssidan.
  • Skicka in svaret. Bland de rätta svaren dras 10 vinster som består av:
  Tävla med Finnerödja: Vinst 1-5: En ryggsäck samt åtta sorters Finnerödja bärdrycker. Vinst 6-10: Åtta sorters Finnerödja bärdrycker.
  eller
  Tävla med Kloka: Vinst 1-5: En stekpanna från Ronneby bruk samt två sorters Kloka rapsstekolja. Vinst 6-10: Tre sorters Kloka rapsoljor.  
 6. Lämna kontaktuppgifter till dig (namn, e-post samt adress).
  Om ditt bidrag inte är komplett eller om vi saknar dina personuppgifter vid tävlingens slutdatum kommer du inte att kunna delta i tävlingen.
 7. Tävlande kan vara med och tävla en gång.
 8. Tävlingsperioden pågår mellan den 23/8 2021 kl. 00:01 till 16/1 2022 kl. 23:59.
 9. Vinnaren utses av en jury från HEBA Food & Beverages AB. Juryn utser vinnaren baserat på korrekt svar och därefter lottning. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut.
 10. Priset är personligt och kan ej överlåtas till annan person och det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot annan egendom.
 11. Vinnaren kommer att bli informerad personligen via e-post. Vinnaren kommer också att publiceras med namn på www.heba.se.
 12. Vinnaren åtager sig att svara på vinnar-mejlet inom 14 dagar, annars kan priset komma att gå vidare till en annan person. HEBA Food & Beverages AB förbehåller sig rätten att hålla tillbaka priset om deltagaren har lämnat ofullständiga eller felaktiga kontaktuppgifter och adresser.
 13. Anställda i HEBA Food & Beverages AB samt partner och barn till sådan anställd får inte delta i tävlingen.
 14. HEBA Food & Beverages AB tar inte ansvar för konsekvenserna av att tävlingsbidrag försvunnit, skadats, sänts fel eller blivit försent levererade. HEBA Food & Beverages AB tar inte heller ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka endera bidrag eller slutresultatet av denna tävling.
 15. HEBA Food & Beverages AB förbehåller sig rätten att göra ändringar i tävlingsvillkoren och tävlingsperioden vid oförutsedd händelse.
 16. Arrangör, andra enheter eller andra parter som direkt eller indirekt deltar i denna kampanjsida är inte ansvariga för några tryckfel eller oavsiktliga missförstånd i samband med kampanjen.
 17. HEBA Food & Beverages AB kan inte hållas ansvarig för produkter eller leverans av tjänster från tredje part.
 18. Den som tar emot priset kommer att frigöra arrangören och partners från allt ansvar relaterat till skada eller skador orsakade eller påstås ha orsakats av att delta i denna kampanj. För mer information om vår integritetspolicy, vänligen se: https://heba.se/om-oss/integritetspolicy-allmanna-villkor/