Höstens gula guld förvandlas till en mustig soppa som får fin smak från vitt vin och generöst med grädde. Servera i små skålar som en liten aptitretare eller med ett gott bröd som en förrätt eller lättare lyxig måltid.
1 liter | färska kantareller |
2 | schalottenlökar |
3 msk | |
2-3 tsk | maizena |
1 dl | vitt vin |
7 dl | vatten |
2 msk | kantarellfond eller 1 grönsaksbuljongstärning |
2 dl | vispgrädde |
salt och peppar |
1 liter
färska kantareller
2
schalottenlökar
3 msk
Kloka rapssteklja med smörsmak
2-3 tsk
maizena
1 dl
vitt vin
7 dl
vatten
2 msk
kantarellfond eller 1 grönsaksbuljongstärning
2 dl
vispgrädde
salt och peppar
Höstens gula guld förvandlas till en mustig soppa som får fin smak från vitt vin och generöst med grädde. Servera i små skålar som en liten aptitretare eller med ett gott bröd som en förrätt eller lättare lyxig måltid.
© 2024 Heba food & beverages