Getostbollar med tranbär och valnötter

/5

Ingredienser

200 g
getost
2 msk
1,5 dl
valnötter
1,5 dl
torkade tranbär
0,5 dl
persilja
Salta pinnar
  • 200 g

    getost

  • 2 msk

    Kloka rapsstekolja naturell

  • 1,5 dl

    valnötter

  • 1,5 dl

    torkade tranbär

  • 0,5 dl

    persilja

  • Salta pinnar

Getostbollar med tranbär och valnötter

Juliga getostbollar får smak av tranbär och valnötter. Enkla att göra och goda till en kopp varm glögg.

Gör så här

  1. Mixa getost med rapsolja till en slät smet. Ställ i kylen 2-3 timmar.
  2. Finhacka valnötter, torkade tranbär och persilja. Blanda ihop.
  3. Forma smeten till 15 bollar och rulla dem i blandningen av valnötter, tranbär och persilja.
  4. Stick ner en halv salt pinne. Låt stå i kylen tills getostbollarna ska serveras.

Relaterat

Kloka svensk rapsstekolja naturell har unika stekegenskaper, stänker mindre och…

Relaterat

Forratt Rostade Mandlar Orter Chili Rosmarin
Gillar du kombinationen av salt, sött och lite kryddor? Då måste du bara testa dessa supergoda rostade mandlar! De är enkla att göra –…
Star,Shaped,Toasts,With,Smoked,Salmon,,Ham,And,Cheese.
Frasiga snittar med rökt lax och skinka passar bra till fördrinken eller som en liten förrätt. Stek brödet i Kloka rapsstekolja med smörsmak. Då…
Cranberry,,Cream,Cheese,Pinwheel,Appetizers.,Holiday,Food,Concept.,Close,Up,
Ibland är det enklaste det allra godaste! Tunnbrödssnittar är så lätt att göra och kan smaksättas på många sätt. Här är en variant med…
Bread,With,Ricotta,Cheese,And,Pears,On,The,Wooden,Background.
Ett ljuvligt litet tilltugg till drinken eller till glöggpartyt. Rosta bara några skivor vitt bröd i ugnen och toppa sedan med den italienska färskosten…

Relaterat

Forratt Fikon Gronmogelost Parma Skinka
Äntligen är tiden här när vi samlas och njuter av en kopp glögg och några goda tilltugg. Här är några tips som får det…