Getostbollar med tranbär och valnötter

/5

Ingredienser

200 g
getost
2 msk
1,5 dl
valnötter
1,5 dl
torkade tranbär
0,5 dl
persilja
Salta pinnar
  • 200 g

    getost

  • 2 msk

    Kloka rapsstekolja naturell

  • 1,5 dl

    valnötter

  • 1,5 dl

    torkade tranbär

  • 0,5 dl

    persilja

  • Salta pinnar

Getostbollar med tranbär och valnötter

Juliga getostbollar får smak av tranbär och valnötter. Enkla att göra och goda till en kopp varm glögg.

Gör så här

  1. Mixa getost med rapsolja till en slät smet. Ställ i kylen 2-3 timmar.
  2. Finhacka valnötter, torkade tranbär och persilja. Blanda ihop.
  3. Forma smeten till 15 bollar och rulla dem i blandningen av valnötter, tranbär och persilja.
  4. Stick ner en halv salt pinne. Låt stå i kylen tills getostbollarna ska serveras.