Dessa vitlöksdoftande och parmesangratinerade musslor passar utmärkt som en läcker förrätt eller som ett annorlunda drinktilltugg. Koka gärna musslorna själv i vitt vin, finhackad lök och persilja. Du kan annars använda färdigkokta frysta musslor.
1 nät (ca 1 kilo eller 30-35 st) | kokta blåmusslor, alt frysta, tinade musslor |
1 dl | riven parmesan |
2 | pressade vitlöksklyftor |
3 msk | grovhackad bladpersilja |
4 msk |
1 nät (ca 1 kilo eller 30-35 st)
kokta blåmusslor, alt frysta, tinade musslor
1 dl
riven parmesan
2
pressade vitlöksklyftor
3 msk
grovhackad bladpersilja
4 msk
Kloka rapsstekolja naturell
1-2 kilo
färska musslor
2
schalottenlökar
2 msk
Kloka rapsstekolja smörsmak
3-5 dl
vitt vin
1 knippe
bladpersilja
salt och peppar
1-2 kilo | färska musslor |
2 | schalottenlökar |
2 msk | |
3-5 dl | vitt vin |
1 knippe | bladpersilja |
salt och peppar |
Dessa vitlöksdoftande och parmesangratinerade musslor passar utmärkt som en läcker förrätt eller som ett annorlunda drinktilltugg. Koka gärna musslorna själv i vitt vin, finhackad lök och persilja. Du kan annars använda färdigkokta frysta musslor.
© 2024 Heba food & beverages