Smördegssnurror med parmesan och basilika

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
/5

Ingredienser

1 ark
smördeg
2 msk
1 dl
riven parmesan
färsk basilika
  • 1 ark

    smördeg

  • 2 msk

    Kloka rapsstekolja smörsmak

  • 1 dl

    riven parmesan

  • färsk basilika

Smördegssnurror med parmesan och basilika

Ett litet småplock till fördrinken gör du lätt med färdig smördeg och parmesan. De blir sådär frasiga och goda att du bör överväga att göra dubbel sats redan från början! Om degen varit fryst får du tina den först. Snurrorna kan göras i förväg och serveras kalla, alternativt så kan du värma de färdiga snurrorna lite snabbt i ugnen innan servering.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Kavla ut smördegsarket till ca 20×16 cm.
  3. Pensla med Kloka rapsstekolja med smörsmak. Strö riven parmesan och grovhackad basilika efter smak. Rulla ihop smördegen från kortsidan och skär i centimetertjocka skivor.
  4. Lägg på en plåt med bakplåtspapper och grädda i 5–7 minuter tills de fått fin färg.

Relaterat

Kloka svensk rapsstekolja med smörsmak har unika stekegenskaper, stänker mindre…

Relaterat

Österrikiskt torrt och fruktigt rosévin från Weingut Jamek i Dac-området Wachau,…
Torrt, fruktigt och friskt mousserande vin från Weingut Jamek i Dac-området Wacha…

– TA DEL AV RECEPT OCH GODA TIPS! –

HEBA är en etablerad leverantör av drycker och livsmedel på den nordiska marknaden. HEBA:s produkter finns på Systembolaget, i dagligvaruhandeln, på restauranger samt i våra grannländer Danmark, Norge och Finland.

adress

Box 142, 372 22 Ronneby

Telefon

email

© 2021 Heba food & beverages