Ol Ale Export Porter 1750 10 5
Ol Ale Export Porter 1750 10 5
Ol Ale Export Porter 1750 10 5

Kees Export Porter 1750

Art.nr: 83604

Kees Export Porter 1750 är inspirerat av ett recept från 1800-talet. Resultatet är ett intensivt, nästan svart sammetslent öl med smak av choklad och kaffe. Prova gärna porter till desserter med choklad, som chokladmousse eller tryfflar. Kees Export Porter 1750 baseras på de berömda Russian Imperial Stout-ölen som bryggdes med mycket alkohol, malt och humle för att klara den tuffa resan från Storbritannien till det ryska kejsardömet på 1800-talet.

Producent
Kees
Land
Nederländerna
Färg
Mörkt, nästan svart.
Volym
330 ml
Förpackning
Burk
Serveringstemp
8-12 °C
Pris
49,60 kr
Alkoholhalt
10,5 % vol
Malt
Pale Ale, Caramel, Carafa 1.
Humle
Fuggles, Sorachi Ace.

Beska

Fyllighet

Sötma

Doft/Smak
Sammetslent och intensivt med smak av choklad och kaffe.
Passar till
Desserter med choklad, som chokladmousse eller tryfflar.
Öltyp
Porter.

Relaterat

Caramel Fudge Stout är en stark och söt mörk stout som smakar kaffe, mycket alkohol o…

Kees

Livet är för kort för tråkiga öl!

Brouwerij Kees i nederländska Middelburg står för smakrika, fruktiga, humlerika smaker.

Före sin tid

Bryggmästaren Kees Bubberman startade sin karriär som bryggare 2007 i ett litet regionalt bryggeri sydvästra Nederländerna. Kees var före sin tid med att experimentera med annorlunda smaker. Här skapade han mer än 30 nya ölsorter, inklusive en IPA med Earl Grey-te och stout med kaffe. I januari 2015 öppnade Kees sitt eget bryggeri i Middelburg och inom ett år hade hans utsökta IPA-öl, strong porter, russian imperial stout och fatåldrad barley wine, porter och stout funnit sin väg in i ölvärlden.

Mer om Kees

Brouwerij Kees i nederländska Middelburg står för smakrika, fruktiga, humlerika smaker. Som den spännande craft-bryggaren Kees Bubberman säger: – Livet är för kort för tråkiga öl! Bryggmästaren Kees Bubberman startade sin karriär som bryggare 2007 i ett litet regionalt bryggeri sydvästra Nederländerna. Kees var före sin tid med att experimentera med annorlunda smaker. Här skapade han mer än 30 nya ölsorter, inklusive en IPA med Earl Grey-te och stout med kaffe. I januari 2015 öppnade Kees sitt eget bryggeri i Middelburg och inom ett år hade hans utsökta IPA-öl, strong porter, russian imperial stout och fatåldrad barley wine, porter och stout funnit sin väg in i ölvärlden. 2014 beslutade sig Kees för att starta sitt eget bryggeri i sin hemstad Middelburg i Nederländerna. Där fortsätter han skapa nya öl och leta efter nya smaker. Ibland följer han trender – och ibland är det han som sätter trenderna.

Skapar trenderna

2014 beslutade sig Kees för att starta sitt eget bryggeri i sin hemstad Middelburg i Nederländerna. Där fortsätter han skapa nya öl och leta efter nya smaker. Ibland följer han trender – och ibland är det han som sätter trenderna.

Välkommen till Heba

Denna webbsida innehåller information om alkoholdrycker. Du måste vara minst 25 år för att fortsätta.