Köttbullar är en härlig klassiker som går att variera på många sätt. Här bjuder vi på italienskt doftande polpetti som får sjuda i en ljuvlig tomatsås innan de blandas med nykokt penne och täcks med nyriven parmesan. Buon appetito!
2 msk | |
1 | finhackad gul lök |
500 g | blandfärs |
1 tsk | oregano |
1 tsk | timjan |
0,5 tsk | torkade chiliflingor |
2 | finhackade vitlöksklyftor |
2 tsk | dijonsenap |
100 g | riven parmesanost |
0,5 tsk | salt |
2 krm | svartpeppar |
2 msk
KLOKA rapsstekolja smörsmak
1
finhackad gul lök
500 g
blandfärs
1 tsk
oregano
1 tsk
timjan
0,5 tsk
torkade chiliflingor
2
finhackade vitlöksklyftor
2 tsk
dijonsenap
100 g
riven parmesanost
0,5 tsk
salt
2 krm
svartpeppar
400 g
tomater, färska och grovhackade eller från burk
1
tunt skivad vitlöksklyfta
1 msk
Kloka rapsstekolja smörsmak
salt och peppar
400 g | tomater, färska och grovhackade eller från burk |
1 | tunt skivad vitlöksklyfta |
1 msk | |
salt och peppar |
Färsk basilika | |
Riven parmesanost efter smak |
Färsk basilika
Riven parmesanost efter smak
Köttbullar är en härlig klassiker som går att variera på många sätt. Här bjuder vi på italienskt doftande polpetti som får sjuda i en ljuvlig tomatsås innan de blandas med nykokt penne och täcks med nyriven parmesan. Buon appetito!
© 2024 Heba food & beverages