En läcker grönsallad passar till det mesta. Nu för tiden går det att få tag på späda gröna blad året runt. Servera salladen i all enkelhet med kokta ägg och en läcker vinägrett som en lunchrätt eller som tillbehör till en buffé.
1 påse, ca 70 g | späda gröna salladsblad t ex spenat, ruccola, maché |
0,5 | gurka |
1 knippe | rädisor |
3 | kokta ägg |
1 påse, ca 70 g
späda gröna salladsblad t ex spenat, ruccola, maché
0,5
gurka
1 knippe
rädisor
3
kokta ägg
3 msk
Kloka rapsolja neutral KRAV
2 msk
vitvinsvinäger
1 tsk
fransk dijonsenap
1
pressad vitlöksklyfta
salt och peppar
3 msk | |
2 msk | vitvinsvinäger |
1 tsk | fransk dijonsenap |
1 | pressad vitlöksklyfta |
salt och peppar |
En läcker grönsallad passar till det mesta. Nu för tiden går det att få tag på späda gröna blad året runt. Servera salladen i all enkelhet med kokta ägg och en läcker vinägrett som en lunchrätt eller som tillbehör till en buffé.
© 2024 Heba food & beverages