En lätt och porös rulltårta får smak av gyllene aprikoser. Vem kan motstå det? Här gör vi rulltårtan på äggvitor och potatismjöl och får en glutenfri kaka på köpet.
5 | äggvitor |
1 dl | socker |
5 msk | potatismjöl |
2 tsk | bakpulver |
2 msk | |
1 burk | aprikoser, ca 200 g avrunnen vikt, eller motsvarande mängd färska aprikoser |
2 dl | vispgrädde |
5
äggvitor
1 dl
socker
5 msk
potatismjöl
2 tsk
bakpulver
2 msk
Kloka rapsolja neutral KRAV
1 burk
aprikoser, ca 200 g avrunnen vikt, eller motsvarande mängd färska aprikoser
2 dl
vispgrädde
En lätt och porös rulltårta får smak av gyllene aprikoser. Vem kan motstå det? Här gör vi rulltårtan på äggvitor och potatismjöl och får en glutenfri kaka på köpet.
© 2024 Heba food & beverages