Rapsolja Varmpressad Ekologisk KLOKA Neutral KRAV
Rapsolja Varmpressad Ekologisk KLOKA Neutral KRAV
Rapsolja Varmpressad Ekologisk KLOKA Neutral KRAV

Kloka Rapsolja neutral KRAV

Art.nr: 27800

Kloka svensk KRAV-märkt neutral rapsolja förhöjer smaken av övriga ingredienser och lämpar sig för marinader, dressingar och bakning. Rapsen har valts ut från de bästa ekologiska odlingarna i Sverige. Rapskornen har sedan varsamt pressats under värme och därefter filtrerats för att få sin neutrala smak. Rapsoljan har av naturen en hälsosam balans mellan de viktigaste fetterna.

Producent
Kloka
Land
Sverige
Volym
500 ml
Förpackning
Glasflaska
Varumärke
Kloka

KRAV-ekologisk rapsolja.

Energi | 3 700 kj / 900 kcal
Fett | 100 g
Varav mättat fett | 7 g
Enkelomättat fett | 63 g
Fleromättat fett | 30 g
Kolhydrater | 0 g
Varav sockerarter | 0 g
Protein | 0 g
Vitamin E | 28 g
Omega 3 | 10/100 g

Kedja | artikelnummer
COOP | 35665

Passar till

Marinader, dressingar och bakning.

Fler produkter från Kloka

Kloka svensk rapsstekolja naturell har unika stekegenskaper, stänker mindre och…
Kloka svensk rapsstekolja med smörsmak har unika stekegenskaper, stänker mindre…

Kloka

En serie svenska rapsoljor.

KLOKA rapsoljor produceras i Sverige exklusivt för HEBA Food & Beverages AB. Rapsoljan varmpressas för att få en neutral smak. I sortimentet finns tre sorter.

Hälsosamt val

KLOKA rapsoljor har av naturen en hälsosam balans mellan de viktigaste fetterna. Rapsolja innehåller de viktiga Omega 3 och Omega 6 och även en mycket liten mängd mättat fett i förhållande till andra sorters oljor och smör. I KLOKA-sortimentet finns tre sorters varmpressad rapsolja. KLOKA svensk rapsstekolja finns både naturell och med smörsmak. Oljan är speciellt framtagen för att inte stänka när man steker samtidigt som man får en fin stekyta. Dessutom finns KLOKA KRAV-märkt rapsolja som varsamt pressats under värme och därefter filtrerats för att få sin neutrala smak. Den passar utmärkt till dressingar, bakning och marinader.

Mer om Kloka

KLOKA rapsoljor har av naturen en hälsosam balans mellan de viktigaste fetterna. Rapsolja innehåller de viktiga Omega 3 och Omega 6 och även en mycket liten mängd mättat fett i förhållande till andra sorters oljor och smör. I KLOKA-sortimentet finns tre sorters varmpressad rapsolja. KLOKA svensk rapsstekolja finns både naturell och med smörsmak. Oljan är speciellt framtagen för att inte stänka när man steker samtidigt som man får en fin stekyta. Dessutom finns KLOKA KRAV-märkt rapsolja som varsamt pressats under värme och därefter filtrerats för att få sin neutrala smak. Den passar utmärkt till dressingar, bakning och marinader. KLOKA rapsoljor produceras i Sverige för Heba Food & Beverages AB. Rapsen väljs ut från de bästa odlingarna i Sverige. I mitten av maj blommar rapsfälten härligt gula. I augusti är det dags för tröskning. Sedan får fröna torka och allt ogräs rensas bort. Därefter pressas rapsfröna under värme vilket ger oljan en neutral smak.

Svensk produktion

KLOKA rapsoljor produceras i Sverige för Heba Food & Beverages AB. Rapsen väljs ut från de bästa odlingarna i Sverige. I mitten av maj blommar rapsfälten härligt gula. I augusti är det dags för tröskning. Sedan får fröna torka och allt ogräs rensas bort. Därefter pressas rapsfröna under värme vilket ger oljan en neutral smak.

– TA DEL AV RECEPT OCH GODA TIPS! –

HEBA är en etablerad leverantör av drycker och livsmedel på den nordiska marknaden. HEBA:s produkter finns på Systembolaget, i dagligvaruhandeln, på restauranger samt i våra grannländer Danmark, Norge och Finland.

adress

Box 142, 372 22 Ronneby

Telefon

email

© 2022 Heba food & beverages