Här kommer en god och mustig köttgryta som får smak av tomater, vin och vitlök. Gör gärna dubbel sats när du ändå håller på. Grytan är nästan som godast när man värmer upp den på nytt och smakerna fått gifta ihop sig med varandra.
1 kg | högrev av nötkött |
0,5 dl | |
salt och peppar | |
1 | gul lök |
2 | vitlöksklyftor |
2 | stora morötter |
500 g | körsbärstomater i olika färger |
1 dl | rött vin |
3 dl | vatten |
4 msk | kalvfond |
3 msk | tomatpuré |
0,5 tsk | chiliflakes |
2 | lagerblad |
1-2 tsk | maizena (att reda med om det behövs) |
1 kg
högrev av nötkött
0,5 dl
Kloka rapsstekolja smörsmak
salt och peppar
1
gul lök
2
vitlöksklyftor
2
stora morötter
500 g
körsbärstomater i olika färger
1 dl
rött vin
3 dl
vatten
4 msk
kalvfond
3 msk
tomatpuré
0,5 tsk
chiliflakes
2
lagerblad
1-2 tsk
maizena (att reda med om det behövs)
Här kommer en god och mustig köttgryta som får smak av tomater, vin och vitlök. Gör gärna dubbel sats när du ändå håller på. Grytan är nästan som godast när man värmer upp den på nytt och smakerna fått gifta ihop sig med varandra.
© 2024 Heba food & beverages