Vem gillar inte nötkräm! Här har vi använt det i både muffins och frosting och fått till en härlig nougatsmak.
2 | ägg |
2 dl | strösocker |
2,5 dl | mjölk |
1 dl | |
6 dl | vetemjöl |
0,5 tsk | salt |
3 tsk | bakpulver |
2 tsk | vanilijsocker |
1,5 dl | nötkräm, typ Nutella |
2
ägg
2 dl
strösocker
2,5 dl
mjölk
1 dl
Kloka rapsolja neutral KRAV
6 dl
vetemjöl
0,5 tsk
salt
3 tsk
bakpulver
2 tsk
vanilijsocker
1,5 dl
nötkräm, typ Nutella
200 g
färskost, typ Philadelphia
3 dl
florsocker
120 g
smör
50 g
mjuk nougat
0,5 dl
nötkräm, typ Nutella
200 g | färskost, typ Philadelphia |
3 dl | florsocker |
120 g | smör |
50 g | mjuk nougat |
0,5 dl | nötkräm, typ Nutella |
Vem gillar inte nötkräm! Här har vi använt det i både muffins och frosting och fått till en härlig nougatsmak.
© 2024 Heba food & beverages