Sallad med kantareller och parmesan

/5

Ingredienser

1 dl
kantareller
2 msk
salt och peppar
romansallad
100 g
riven parmesanost
olja och vinäger
  • 1 dl

    kantareller

  • 2 msk

    Kloka rapsstekolja med smörsmak

  • salt och peppar

  • romansallad

  • 100 g

    riven parmesanost

  • olja och vinäger

Sallad med kantareller och parmesan

Toppa salladen med smörstekta kantareller och riven parmesan. En underbar kombination som passar att göra med de tidiga sommarkantarellerna och även på höstkanten.

Gör så här

  1. Rensa kantarellerna, eller tina frysta kantareller. Stek dem gyllene i Kloka rapsstekolja med smörsmak, salta och peppra.
  2. Tvätta salladen och riv eller skär den i lagom bitar. Lägg upp på tallrikar.
  3. Ringla över olja och vinäger.
  4. Toppa salladen med stekta kantareller och riven ost.