Sallad med kantareller och parmesan

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
/5

Ingredienser

1 dl
kantareller
2 msk
salt och peppar
romansallad
100 g
riven parmesanost
  • 1 dl

    kantareller

  • 2 msk

    Kloka rapsstekolja med smörsmak

  • salt och peppar

  • romansallad

  • 100 g

    riven parmesanost

  • Goccia d´Oro balsamico modena IGP

  • Gociia d´Oro olivolja extra virgin

Sallad med kantareller och parmesan

Toppa salladen med smörstekta kantareller och riven parmesan. Vi smaksätter med olivolja och balsamico från Goccia d´Oro, som kommer i praktiska sprayflaskor. Bara att spraya exakt så mycket man vill ha. Smart!

Gör så här

  1. Rensa kantarellerna, eller tina frysta kantareller. Stek dem gyllene i Kloka rapsstekolja med smörsmak, salta och peppra.
  2. Tvätta salladen och riv eller skär den i lagom bitar. Lägg upp på tallrikar.
  3. Toppa salladen med stekta kantareller och riven ost.
  4. Spraya med balsamico och olivolja direkt på tallriken.

Relaterat

Sätt fram olivoljan på bordet och låt var och en spraya på sin egen maträtt. Äkta kall…
Italiensk balsamvinäger av sorten Balsamico Modena IGP som lagrats i två år för att…
Kloka svensk rapsstekolja med smörsmak har unika stekegenskaper, stänker mindre…

– TA DEL AV RECEPT OCH GODA TIPS! –

HEBA är en etablerad leverantör av drycker och livsmedel på den nordiska marknaden. HEBA:s produkter finns på Systembolaget, i dagligvaruhandeln, på restauranger samt i våra grannländer Danmark, Norge och Finland.

adress

Box 142, 372 22 Ronneby

Telefon

email

© 2021 Heba food & beverages