Starta dagen med Finnerödja bärdrycker

Dela med dig:

Starta dagen med skogens goda bär. Här hittar du recept på nyttiga smoothies, shots och granola att njuta av till frukost.

  1. SMOOTHIE MED LINGON

Här är en härlig smoothie med bär från våra svenska skogar. Du mixar enkelt Finnerödja lingondryck och lingonsylt eller frusna bär med yoghurt till en fluffig och god smoothie. Perfekt som mellanmål när man är lite sugen på något gott men samtidigt nyttigt.

Till receptet >>

2. HAVTORNSSHOT


Starta dagen med en rivig shot! Havtorn är ett av världens mest vitaminrika bär och smakar ungefär som en blandning av passionsfrukt, mango och lime. Ingefära är bra för matsmältningen och har också viss effekt mot inflammationer. Så här enkelt blandar du din morgonshot på ett litet kick!

Till receptet >>

3. SMOOTHIE MED BLÅBÄR


En härlig blåbärssmoothie passar perfekt när man är sugen på något gott och samtidigt nyttigt. Med Finnerödja ekologiska drycker skapar du lätt nya recept. Bananen gör smoothien tjockare och ger sötma medan yoghurten bidrar med syrlighet och karaktär.

Till receptet >>

4. GRANOLA MED HAVTORN


Det är enkelt att göra sin egen granola. Med en bas av havregryn och fröer, kan du smaksätta din granola som du vill. Här är en variant med en spännande smak av havtorn. Vi har även lagt till russin och doftat över lite kanel för att sätta extra smak på vår frukostfavorit.

Till receptet >>