Varma drycker med Finnerödja bärdrycker

Dela med dig:

Värm dig med de goda ekologiska bärdryckerna från Finneörja. Gör din egen bärglögg till jul eller ta med en termos härligt doftande varm dryck ut på promenaden.

VARM BLÅBÄRSDRYCK


Fyll en termos med varm blåbärsdryck och ta med på utflykten. Så håller du dig varm och får extra energi för långa promenader, skidåkning eller lek. Eller njut en kopp framför brasan efteråt. Du väljer själv!

Till receptet >>

TRANBÄRSGLÖGG


En julig tranbärsglögg gör du lätt med Finnerödja ekologisk tranbärsdryck. Låt glöggen stå och dra minst en timme innan servering, gärna längre. Resultatet blir en härlig glögg med doft av ingefära, kanel och kardemumma.

Till receptet >>

VARM HAVTORNSDRYCK


Havtorn har en lite syrlig smak som smakar exotiskt av passionsfrukt och aprikos. Vi värmer drycken och blandar med honung och kanel. Resultatet blir en underbart gul och doftande dryck som värmer gott en kylig dag.

Till receptet >>

LINGONVÄRME


Den här drycken får oss att tänka på barndomens varma saft som smakade så gudomligt gott efter en runda på skridskoisen eller i pulkabacken. Lite mer vuxen smak blir det med den ekologiska lingondrycken från Finnerödja.

Till receptet >>