Bar Dryck Finnrodja Havtornny
Bar Dryck Finnrodja Havtornny
Bar Dryck Finnrodja Havtornny

Finnerödja ekologisk havtornsdryck 1 liter

Art.nr: 8815

Finnerödja KRAV-märkt ekologisk havtornsdryck är varsamt sötad med ekologiskt socker och är helt fri från färgämnen, bekämpningsmedel och konserveringsmedel. KRAV-märkningen bidrar till hållbar produktion, renare miljö och bättre arbetsvillkor. Finnerödja bärdrycker är härliga törstsläckare. Perfekt till måltider eller att blanda i drinkar.

Producent
FINNERÖDJA
Land
Sverige
Volym
1000
Förpackning
Kartong
Varumärke
Finnerödja

Vatten, havtornspuré* (15%) (EU), äppeljuice* (14%), päronjuice* (11%), socker* (5,8%). Juicer från koncentrat. *KRAV-ekologisk råvara.

Energi | 206 kJ/49 kcal
Fett | 0,8 g
Varav mättat fett | 0,1 g
Kolhydrat | 9,2 g
Varav sockerarter | 9,1 g
Protein | 0,1 g
Salt | 0 g

***

123 kcal per glas (2,5 dl)
6,1% RI*

*RI = referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ/2000 kcal)

 

Kedja | artikelnummer
ICA | 151632
COOP | 68081
Citygross | 101447698

Passar till

Finnerödja bärdrycker är härliga törstsläckare. Perfekt till måltider eller att blanda i drinkar.

Specialinformation

Havtorn växer på havsstränder på flera ställen i Sverige. Havtorn är en buske eller litet träd med torniga grenar och stora, orange frukter som ser ut som bär. Havtorn blommar på bar kvist före lövsprickningen.

Havtornets hälsoegenskaper är kända över hela världen och omtalas redan i gamla tibetanska texter. Havtorn har en smak av passionsfrukt, mango och lime. Det mjuka och saftiga havtornet beskrivs som ett av världens mest vitaminrika bär.

Populära produkter från Finnerödja

Finnerödja KRAV-märkt tranbärsdryck är varsamt sötad med ekologiskt råsocker oc…
Finnerödja KRAV-märkt tranbärsdryck är varsamt sötad med ekologiskt råsocker oc…
Passar till: Finnerödja KRAV-märkt blåbärsdryck är varsamt sötad med ekologiskt…
Finnerödja KRAV-märkt ekologisk lingondryck är varsamt sötad med ekologiskt soc…

Relaterade recept & drinkar

Njut drycken som den är, eller blanda i goda drinkar! Här är några förslag:
Drinkar Havtorn Drink 3
En Mimosa är traditionellt en drink med apelsinjuice och champagne som ibland serveras redan till frukost. Vår alkoholfria Mimosa blandar vi med Finnerödja havtornsdryck…
Drinkar Havtorn Morgonshot
Starta dagen med en rivig shot! Havtorn är ett av världens mest vitaminrika bär och smakar ungefär som en blandning av passionsfrukt, mango och…
Drinkar Havtorn Tonic Citron
Testa en enkel drink med Finnerödja havtornsdryck. Blanda med tonic water och citron för en uppfriskande cocktail. Njut drinken som den är, eller blanda…
Winter,Or,Autumn,Hot,Healing,Tea,With,Pear,,Orange,,Lingonberries,
Har du provat varm havtornsdryck? Med syrlig blodapelsin och julkryddor blir det en härlig glögg som du enkelt blandar själv. Finnerödja ekologiska bärdrycker kan…

Finnerödja

KRAV-märkta bärdrycker från Sverige.

Finnerödja bärdrycker produceras sedan 2009 i Sverige. Dryckerna finns i flera härliga smaker. De är KRAV-märkta, varsamt sötade och fria från andra tillsatser.

Produceras i Sverige

Finnerödja startade med försäljning av jordgubbar redan i början av 1900-talet. Sedan 2009 produceras även KRAV-märkta bärdrycker under samma namn i Sverige. Nu finns dryckerna i flera härliga smaker – blåbär, lingon, havtorn och tranbär. Och alla är precis lika goda. De är dessutom KRAV-märkta, varsamt sötade med ekologiskt rocker och är helt fria från färgämnen, bekämpningsmedel och konserveringsmedel. Dryckerna produceras exklusivt i Sverige för HEBA Food & Beverages.

Mer om Finnerödja

Finnerödja ekologiska och KRAV-märkta bärdrycker kommer direkt från skog och mark. De finns i flera härliga smaker – blåbär, lingon, havtorn och tranbär. Alla bär växer vilt och vi tillsätter inga konstigheter i drycken. Finnerödja bärdrycker är goda törstsläckare. Perfekt till måltider eller att blanda i drinkar. Finnerödja ekologiska bärdrycker finns i smakerna blåbär, lingon, tranbär och havtorn. Smaken av bär ska vara så naturlig som möjlig och därför tillsätts bara lite ekologiskt socker, ingenting annat. Blåbär och lingon växer vilt i den svenska naturen och handplockas under säsong. Alla dryckerna tillverkas i Sverige. Med KRAV-märkt dryck i glaset slipper du konstiga tillsatser och bidrar till hållbar produktion och renare miljö. KRAV-märkt dryck får sin goda smak från riktiga frukter och bär och är fri från naturfrämmande tillsatser. Dessutom är arbetsvillkoren bra för dem som plockar bären i skogen. Men det är inte bara bären som är KRAV-märkta, utan alla ingredienser är producerade enligt KRAV:s regler och inga onödiga tillsatser har använts.

Naturliga smaker

Finnerödja bärdrycker produceras i Sverige för Heba Food & Beverages AB. Lingon och blåbär plockas vilt i Sverige. Smaken av bär hålls så naturlig som möjlig. Med KRAV-märkt dryck i glaset slipper du konstiga tillsatser och bidrar till bättre sociala villkor. KRAV-märkt dryck får sin goda smak från riktiga frukter och bär och är fri från naturfrämmande tillsatser. Dessutom är arbetsvillkoren bra för dem som plockar bären i skogen.