Bar Dryck KRAV Finnerodja Koncentrat Tranbär
Bar Dryck KRAV Finnerodja Koncentrat Tranbär
Bar Dryck KRAV Finnerodja Koncentrat Tranbär
Finnerodja Log Cmyk

Finnerödja Tranbärsdryck koncentrat 200 ml

Art.nr: 9903

Finnerödja KRAV-märkt tranbärsdryck är varsamt sötad med ekologiskt råsocker och är helt fri från färgämnen, bekämpningsmedel och konserveringsmedel. Perfekt som måltidsdryck eller som en svalkande paus när det är varmt ute, eller inne. Koncentrat 200 ml ger 1 liter färdig dryck.

Producent
Finnerödja
Land
Sverige
Volym
200
Förpackning
Kartong
Varumärke
Finnerödja

Tranbärsjuice från vildväxande tranbär* (22%) råsocker* (6,5%), äppeljuice* (4%). Juicerna kommer från koncentrat. *KRAV-ekologisk råvara.

Energi | 139kJ/33 kcal
Fett | < 0,5 g
Varav mättat | < 0,1 g
Kolhydrat | 7,6 g
Varav sockerarter | 7,6 g
Protein | < 0,5 g
Salt | < 0,1 g

Kedja | artikelnummer
ICA | 151629
COOP | 12426
Hemköp | 15903

Passar till

Passar som måltidsdryck eller som en svalkande paus när det är varmt ute, eller inne.

Specialinformation

Koncentrat 200 ml ger 1 liter färdig dryck.

Passande mat och dryck

Finnerödja KRAV-märkt tranbärsdryck är varsamt sötad med ekologiskt råsocker oc…
Finnerödja KRAV-märkt blåbärsdryck är varsamt sötad med ekologiskt råsocker och…

Finnerödja

KRAV-märkta bärdrycker från Sverige.

Finnerödja bärdrycker produceras sedan 2009 i Sverige. Dryckerna finns i flera härliga smaker. De är KRAV-märkta, varsamt sötade och fria från andra tillsatser.

Produceras i Sverige

Finnerödja startade med försäljning av jordgubbar redan i början av 1900-talet. Sedan 2009 produceras även KRAV-märkta bärdrycker under samma namn i Sverige. Nu finns dryckerna i flera härliga smaker – blåbär, havtorn, granatäpple, lingon och tranbär. Och alla är precis lika goda. De är dessutom KRAV-märkta, varsamt sötade med ekologiskt råsocker och är helt fria från färgämnen, bekämpningsmedel och konserveringsmedel. I dag produceras dryckerna exklusivt i Sverige för HEBA Food & Beverages.

Mer om Finnerödja

Finnerödja bärdrycker produceras i Sverige för HEBA Food & Beverages. Dryckerna finns i flera härliga smaker – blåbär, lingon, tranbär, havtorn och granatäpple. De är dessutom KRAV-märkta, varsamt sötade med ekologiskt råsocker och helt fria från färgämnen, bekämpningsmedel och konserveringsmedel. Finnerödja vill hålla smaken av bär så naturlig som möjlig. Lingon och blåbär plockas vilt i Sverige, medan övriga bär kommer från norra Europa. Med KRAV-märkt dryck i glaset slipper du konstiga tillsatser och bidrar till bättre sociala villkor. KRAV-märkt dryck får sin goda smak från riktiga frukter och bär och är fri från naturfrämmande tillsatser. Dessutom är arbetsvillkoren bra för dem som plockar bären i skogen eller jobbar i bär- och fruktodlingarna. I en förädlad produkt, till exempel KRAV-märkt blåbärsdryck, är inte bara bären KRAV-märkta, utan alla ingredienser är producerade enligt KRAV:s regler och inga onödiga tillsatser har använts.

Naturliga smaker

Finnerödja bärdrycker produceras i Sverige för Heba Food & Beverages AB. Lingon och blåbär plockas vilt i Sverige, medan övriga bär kommer från norra Europa. Smaken av bär hålls så naturlig som möjlig. Med KRAV-märkt dryck i glaset slipper du konstiga tillsatser och bidrar till bättre sociala villkor. KRAV-märkt dryck får sin goda smak från riktiga frukter och bär och är fri från naturfrämmande tillsatser. Dessutom är arbetsvillkoren bra för dem som plockar bären i skogen eller jobbar i bär- och fruktodlingarna.

– TA DEL AV RECEPT OCH GODA TIPS! –

HEBA är en etablerad leverantör av drycker och livsmedel på den nordiska marknaden. HEBA:s produkter finns på Systembolaget, i dagligvaruhandeln, på restauranger samt i våra grannländer Danmark, Norge och Finland.

adress

Box 142, 372 22 Ronneby

Telefon

email

© 2021 Heba food & beverages