Bar Dryck Finnrodja Blabar Ny
Bar Dryck Finnrodja Blabar Ny
Bar Dryck Finnrodja Blabar Ny

Finnerödja ekologisk blåbärsdryck 1 liter

Art.nr: 8811

Finnerödja KRAV-märkt ekologisk blåbärsdryck är varsamt sötad med ekologiskt socker och är helt fri från färgämnen, bekämpningsmedel och konserveringsmedel. KRAV-märkningen bidrar till hållbar produktion, renare miljö och bättre arbetsvillkor. Finnerödja bärdrycker är härliga törstsläckare. Perfekt till måltider eller att blanda i drinkar.

Producent
Finnerödja
Land
Sverige
Volym
1000
Förpackning
Kartong
Varumärke
Finnerödja

Vatten, blåbärsjuice från svenska vildväxande blåbär* (17,3%), socker* (6%), päronjuice* (4%), citronjuice* (1%). Juicer kommer från  koncentrat. *KRAV-ekologisk råvara.

Energi | 143 kJ/34 kcal
Fett | 0 g
Varav mättat fett | 0 g
Kolhydrat | 8 g
Varav sockerarter | 7,9 g
Protein |  0,1 g
Salt | 0 g

***

85 kcal per glas (2,5 dl)
4,3% RI*

*RI = referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ/2000 kcal)

Kedja | artikelnummer
ICA | 151635

Passar till

Finnerödja bärdrycker är härliga törstsläckare. Perfekt till måltider eller att blanda i drinkar.

Specialinformation

Blåbär är en av Sveriges vanligaste växter. Blåbär är ett ris som är grönt året om, men tappar bladen på hösten. Blåbär blommar i maj-juni och bären mognar i juli-augusti.

Förr i världen såldes blåbär på apoteket som medel mot feber och var också en viktig källa till C-vitamin under vintermånaderna. På senare tid har blåbärets mycket rika innehåll av kraftfulla antioxidanter uppmärksammats av forskare.

Populära produkter från Finnerödja

Finnerödja KRAV-märkt ekologisk lingondryck är varsamt sötad med ekologiskt soc…
Finnerödja KRAV-märkt tranbärsdryck är varsamt sötad med ekologiskt råsocker oc…
Finnerödja KRAV-märkt tranbärsdryck är varsamt sötad med ekologiskt råsocker oc…
Finnerödja KRAV-märkt havtornsdryck är varsamt sötad med ekologiskt råsocker oc…

Relaterade recept & drinkar

Njut drycken som den är, eller blanda i goda drinkar! Här är några förslag:
Drinkar Blabar Daiquiri
Den klassiska daiquirin skapades i början av 1900-talet i Kuba och innehåller rom, lime och socker. Sedan dess har det kommit massor med goda…
Drinkar-blabar-varm
Fyll en termos med varm blåbärsdryck och ta med på utflykten. Så håller du dig varm och får extra energi för långa promenader, skidåkning…
Blueberry,Ice,Sangria,With,Mint,In,Glasses,On,Wooden,Background
Här är en variant av mojito med spännande smak av blåbär. Gör en stor sats till festen. Blanda bara Finnerödja blåbärsdryck med Tropic Dream…
Drinkar Blabar Smoothie
En härlig blåbärssmoothie passar perfekt när man är sugen på något gott och samtidigt nyttigt. Med Finnerödja ekologiska drycker skapar du lätt nya recept….

Finnerödja

KRAV-märkta bärdrycker från Sverige.

Finnerödja bärdrycker produceras sedan 2009 i Sverige. Dryckerna finns i flera härliga smaker. De är KRAV-märkta, varsamt sötade och fria från andra tillsatser.

Produceras i Sverige

Finnerödja startade med försäljning av jordgubbar redan i början av 1900-talet. Sedan 2009 produceras även KRAV-märkta bärdrycker under samma namn i Sverige. Nu finns dryckerna i flera härliga smaker – blåbär, havtorn, lingon och tranbär. Och alla är precis lika goda. De är dessutom KRAV-märkta, varsamt sötade med ekologiskt rocker och är helt fria från färgämnen, bekämpningsmedel och konserveringsmedel. I dag produceras dryckerna exklusivt i Sverige för HEBA Food & Beverages.

Mer om Finnerödja

Finnerödja ekologiska bärdrycker kommer direkt från skog och mark. De finns i flera härliga smaker – blåbär, lingon, tranbär och havtorn. Alla bär växer vilt och vi tillsätter inga konstigheter i drycken. Finnerödja bärdrycker är goda törstsläckare. Perfekt till måltider eller att blanda i drinkar. Finnerödja ekologiska bärdrycker finns i smakerna blåbär, lingon, tranbär, och havtorn. Smaken av bär ska vara så naturlig som möjlig och därför tillsätts bara lite ekologiskt socker, ingenting annat. Blåbär och lingon växer vilt i den svenska naturen och handplockas under säsong. Alla dryckerna tillverkas i Sverige. Med KRAV-märkt dryck i glaset slipper du konstiga tillsatser och bidrar till hållbar produktion och renare miljö. KRAV-märkt dryck får sin goda smak från riktiga frukter och bär och är fri från naturfrämmande tillsatser. Dessutom är arbetsvillkoren bra för dem som plockar bären i skogen. Men det är inte bara bären som är KRAV-märkta, utan alla ingredienser är producerade enligt KRAV:s regler och inga onödiga tillsatser har använts.

Naturliga smaker

Finnerödja bärdrycker produceras i Sverige för Heba Food & Beverages AB. Lingon och blåbär plockas vilt i Sverige. Smaken av bär hålls så naturlig som möjlig. Med KRAV-märkt dryck i glaset slipper du konstiga tillsatser och bidrar till bättre sociala villkor. KRAV-märkt dryck får sin goda smak från riktiga frukter och bär och är fri från naturfrämmande tillsatser. Dessutom är arbetsvillkoren bra för dem som plockar bären i skogen eller jobbar i bär- och fruktodlingarna.