Bar Dryck Finnrodja Tranbar Ny
Bar Dryck Finnrodja Tranbar Ny
Bar Dryck Finnrodja Tranbar Ny

Finnerödja ekologisk tranbärsdryck 1 liter

Art.nr: 8813

Finnerödja KRAV-märkt ekologisk tranbärsdryck är varsamt sötad med ekologiskt socker och är helt fri från färgämnen, bekämpningsmedel och konserveringsmedel. KRAV-märkningen bidrar till hållbar produktion, renare miljö och bättre arbetsvillkor. Finnerödja bärdrycker är härliga törstsläckare. Perfekt till måltider eller att blanda i drinkar.

Producent
FINNERÖDJA
Land
Sverige
Volym
1000
Förpackning
Kartong
Varumärke
Finnerödja

Vatten, tranbärsjuice* (22%) (icke EU), socker* (7%) äppeljuice* (4%). Juicer från koncentrat. *KRAV-ekologisk råvara.

Energi | 156 kJ/37 kcal
Fett | < 0,5 g
Varav mättat fett | < 0,1 g
Kolhydrat | 8,4 g
Varav sockerarter | 8,4 g
Protein | 0 g
Salt | 0 g

***

93 kcal per glas (2,5 dl)

4,6 % RI*

*RI = referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ/2000 kcal)

Kedja | artikelnummer
ICA | 151631
COOP | 68085
Hemköp | 101245956

Passar till

Finnerödja bärdrycker är härliga törstsläckare. Perfekt till måltider eller att blanda i drinkar.

Specialinformation

Tranbär

Tranbär är vanliga i hela landet. De växer oftast i vitmossa på fuktiga marker som kärr och myrar. Tranbär är ett ris med rosaröda blommor som blommar i juni-juli. Bären är ganska stora, runda, röda och syrliga.

Tranbär påminner lite om lingon i smaken och innehåller stora mängder antioxidanter. I vårt uppdaterade recept ingår hela 22% tranbär. Flera studier har visat att tranbär har positiva hälsoegenskaper. Inom folkmedicinen sägs att tranbärssaft kan förebygga urinvägsinfektioner.

Populära produkter från Finnerödja

Passar till: Finnerödja KRAV-märkt blåbärsdryck är varsamt sötad med ekologiskt…
Finnerödja KRAV-märkt havtornsdryck är varsamt sötad med ekologiskt råsocker oc…
Finnerödja KRAV-märkt ekologisk lingondryck är varsamt sötad med ekologiskt soc…
Finnerödja KRAV-märkt tranbärsdryck är varsamt sötad med ekologiskt råsocker oc…

Relaterade recept & drinkar

Njut drycken som den är, eller blanda i goda drinkar! Här är några förslag:
Drinkar Tranbar Drink 7
Cosmopolitan är en fräsch drink med smak av tranbär och lime. Drinken hade sin höjdpunkt runt millenieskiftet och blev omåttligt populär genom tv-serien Sex…
Drinkar Tranbär Sea Breeze Bal
Sea breeze är en välkänd drink med tranbär och grapefrukt. Här är ett recept på ett bål med inspiration från den klassiska drinken som…
Drinkar Sea Breeze Ny Tranbar Grapefrukt
Tranbär och grapefrukt förenas här i en härligt frisk drink, Sea Breeze som blev populär på 1980-talet. Det är en klassisk cocktail med få…
Drinkar-tranbar-varm-punch
Är det kallt ute så smakar en varm dryck extra bra. Smaksätt tranbärsdryck med anis, kanel och citron och njut i skenet av brasan….

Finnerödja

KRAV-märkta bärdrycker från Sverige.

Finnerödja bärdrycker produceras sedan 2009 i Sverige. Dryckerna finns i flera härliga smaker. De är KRAV-märkta, varsamt sötade och fria från andra tillsatser.

Produceras i Sverige

Finnerödja startade med försäljning av jordgubbar redan i början av 1900-talet. Sedan 2009 produceras även KRAV-märkta bärdrycker under samma namn i Sverige. Nu finns dryckerna i flera härliga smaker – blåbär, lingon, havtorn och tranbär. Och alla är precis lika goda. De är dessutom KRAV-märkta, varsamt sötade med ekologiskt rocker och är helt fria från färgämnen, bekämpningsmedel och konserveringsmedel. Dryckerna produceras exklusivt i Sverige för HEBA Food & Beverages.

Mer om Finnerödja

Finnerödja ekologiska och KRAV-märkta bärdrycker kommer direkt från skog och mark. De finns i flera härliga smaker – blåbär, lingon, havtorn och tranbär. Alla bär växer vilt och vi tillsätter inga konstigheter i drycken. Finnerödja bärdrycker är goda törstsläckare. Perfekt till måltider eller att blanda i drinkar. Finnerödja ekologiska bärdrycker finns i smakerna blåbär, lingon, tranbär och havtorn. Smaken av bär ska vara så naturlig som möjlig och därför tillsätts bara lite ekologiskt socker, ingenting annat. Blåbär och lingon växer vilt i den svenska naturen och handplockas under säsong. Alla dryckerna tillverkas i Sverige. Med KRAV-märkt dryck i glaset slipper du konstiga tillsatser och bidrar till hållbar produktion och renare miljö. KRAV-märkt dryck får sin goda smak från riktiga frukter och bär och är fri från naturfrämmande tillsatser. Dessutom är arbetsvillkoren bra för dem som plockar bären i skogen. Men det är inte bara bären som är KRAV-märkta, utan alla ingredienser är producerade enligt KRAV:s regler och inga onödiga tillsatser har använts.

Naturliga smaker

Finnerödja bärdrycker produceras i Sverige för Heba Food & Beverages AB. Lingon och blåbär plockas vilt i Sverige. Smaken av bär hålls så naturlig som möjlig. Med KRAV-märkt dryck i glaset slipper du konstiga tillsatser och bidrar till bättre sociala villkor. KRAV-märkt dryck får sin goda smak från riktiga frukter och bär och är fri från naturfrämmande tillsatser. Dessutom är arbetsvillkoren bra för dem som plockar bären i skogen.