FINNERÖDJA

KRAV-märkta bärdrycker från Sverige.

Finnerödja bärdrycker produceras sedan 2009 i Sverige. Dryckerna finns i flera härliga smaker. De är KRAV-märkta, varsamt sötade och fria från andra tillsatser.


Våra ekologiska drycker är fria från färgämnen, innehåller inga konserveringsmedel och främjar biologisk mångfald.


Blåbär täcker 17 % av Sveriges landyta.
> Innehåller hög halt antioxidanter
> Rik på C-vitamin
> Skyddar mot inflammation
> Bra för synen
> Förbättrar minnet

Lingon växer gärna i glesa tallskogar.
> Innehåller hög halt antioxidanter
> Hög vitaminhalt
> Hög mineralhalt
> Förebygger fetma och diabetes
Havtorn växer på taggiga buskar i Östersjölandskapen.
> Är ett av världens mest vitaminrika bär.
> Rik på C-vitamin Omega-7 och antioxidanter
> Hudvårdande egenskaper
Tranbär växer i vitmossa på kärr och myrar.
> Innehåller hög halt antioxidanter
> I folkmedicinen är tranbärsdryck en huskur mot urinvägsinfektioner

Våra drycker är KRAV-märkta vilket bidrar till hållbar produktion, renare miljö och bättre arbetsvillkor.


Produceras i Sverige

Finnerödja startade med försäljning av jordgubbar redan i början av 1900-talet. Sedan 2009 produceras även KRAV-märkta bärdrycker under samma namn i Sverige. Nu finns dryckerna i flera härliga smaker – blåbär, lingon, havtorn och tranbär. Och alla är precis lika goda. De är dessutom KRAV-märkta, varsamt sötade med ekologiskt rocker och är helt fria från färgämnen, bekämpningsmedel och konserveringsmedel. Dryckerna produceras exklusivt i Sverige för HEBA Food & Beverages.

Mer om Finnerödja

Finnerödja ekologiska och KRAV-märkta bärdrycker kommer direkt från skog och mark. De finns i flera härliga smaker – blåbär, lingon, havtorn och tranbär. Alla bär växer vilt och vi tillsätter inga konstigheter i drycken. Finnerödja bärdrycker är goda törstsläckare. Perfekt till måltider eller att blanda i drinkar. Finnerödja ekologiska bärdrycker finns i smakerna blåbär, lingon, tranbär och havtorn. Smaken av bär ska vara så naturlig som möjlig och därför tillsätts bara lite ekologiskt socker, ingenting annat. Blåbär och lingon växer vilt i den svenska naturen och handplockas under säsong. Alla dryckerna tillverkas i Sverige. Med KRAV-märkt dryck i glaset slipper du konstiga tillsatser och bidrar till hållbar produktion och renare miljö. KRAV-märkt dryck får sin goda smak från riktiga frukter och bär och är fri från naturfrämmande tillsatser. Dessutom är arbetsvillkoren bra för dem som plockar bären i skogen. Men det är inte bara bären som är KRAV-märkta, utan alla ingredienser är producerade enligt KRAV:s regler och inga onödiga tillsatser har använts.

Naturliga smaker

Finnerödja bärdrycker produceras i Sverige för Heba Food & Beverages AB. Lingon och blåbär plockas vilt i Sverige. Smaken av bär hålls så naturlig som möjlig. Med KRAV-märkt dryck i glaset slipper du konstiga tillsatser och bidrar till bättre sociala villkor. KRAV-märkt dryck får sin goda smak från riktiga frukter och bär och är fri från naturfrämmande tillsatser. Dessutom är arbetsvillkoren bra för dem som plockar bären i skogen.

Populära produkter från FINNERÖDJA