Matlagning med Finnerödja bärdrycker

Dela med dig:

Finnerödja ekologisk bärdryck passar även bra i vissa bak- och matrecept. Här kan du inspireras av allt från sill till pannacotta!

PANNACOTTA MED LINGON


En liten minipannacotta i ett vackert snapsglas passar bra som efterätt runt jul. Du gör den enkelt med Finnerödja ekologisk lingondryck, grädde och färdigt gelésocker.

Till receptet >>

SILL MED HAVTORN OCH RÖDLÖK


Våga prova något nytt! Havtorn med sin syrliga och friska smak ger färg och en väldigt spännande smakbrytning till den salta sillen. Ett vackert blickfång på bordet.

Till receptet >>

GRANOLA MED HAVTORN


Det är enkelt att göra sin egen granola. Med en bas av havregryn och fröer, kan du smaksätta din granola som du vill. Här är en variant med en spännande smak av havtorn.

Till receptet >>

HAVTORNSSABAYON MED SMÖRSTEKT KRISP


Zabaglione, sabayon eller zabaione – kärt barn har många namn. Vår sabayon har smak av havtorn och till den serverar vi en härligt smörstekt havtornskrisp och färska bär.

Till receptet >>