Finnerödja ekologisk bärdryck passar även bra i vissa bak- och matrecept. Här kan du inspireras av allt från sill till pannacotta!
PANNACOTTA MED LINGON
En liten minipannacotta i ett vackert snapsglas passar bra som efterätt runt jul. Du gör den enkelt med Finnerödja ekologisk lingondryck, grädde och färdigt gelésocker.
SILL MED HAVTORN OCH RÖDLÖK
Våga prova något nytt! Havtorn med sin syrliga och friska smak ger färg och en väldigt spännande smakbrytning till den salta sillen. Ett vackert blickfång på bordet.
GRANOLA MED HAVTORN
Det är enkelt att göra sin egen granola. Med en bas av havregryn och fröer, kan du smaksätta din granola som du vill. Här är en variant med en spännande smak av havtorn.
HAVTORNSSABAYON MED SMÖRSTEKT KRISP
Zabaglione, sabayon eller zabaione – kärt barn har många namn. Vår sabayon har smak av havtorn och till den serverar vi en härligt smörstekt havtornskrisp och färska bär.