Goda marinader och såser till grillat

Dela med dig:
Dela på facebook
Dela på email
Dela på twitter

Grillsäsongen är här! Gör en god marinad, rör ihop en läcker sås och ladda grillen med kött, fisk och grönsaker. Här har vi samlat våra bästa grillmarinader och såser med Kloka rapsoljor som bas. Du vet väl att du också bara kan pensla på Kloka rapsstekolja direkt på det du vill grilla, så fastnar det inte samtidigt som du får en fin stekyta.

Gör din egen grillolja och slipp alla tillsatser i den köpta. Det är lätt och blir väldigt gott! Det enda du behöver är Kloka rapsolja och valfri smaksättning. Du kan variera kryddningen och få den precis som du själv vill ha den.
Kall béarnaisesås är ett populärt tillbehör till grillat. Det finns nästan ingen sås som är enklare att göra själv. Du blandar bara äggula med Kloka rapsolja och smaksätter med dragon. Lite vinäger, salt och peppar balanserar smaken.
Grekisk tzatziki med svalkande yoghurt och gurka i kombination med vitlök är en klassiker som passar väldigt bra till grillat. Vi blandar ner lite Kloka rapsolja för att få en blank och härlig tzatziki. Njut till grillspett och en grekisk sallad.
Kan du göra majonnäs, så kan du göra aioli! Det är bara att tillsätta pressad vitlök så är såsen klar. Med Kloka rapsolja får du en neutral smak som passar att smaksätta precis som du vill.
Salsa romesco är en spansk paprikasås med massor av smak. Grillad paprika, rostade mandelspån, vitlök och rapsolja är några av ingredienserna. Romseco passar till allt från grillen: fisk, kyckling, kött eller grönsaker.

– TA DEL AV RECEPT OCH GODA TIPS! –

HEBA är en etablerad leverantör av drycker och livsmedel på den nordiska marknaden. HEBA:s produkter finns på Systembolaget, i dagligvaruhandeln, på restauranger samt i våra grannländer Danmark, Norge och Finland.

adress

Box 142, 372 22 Ronneby

Telefon

email

© 2022 Heba food & beverages