Påskdrinkar – 12 färgglada drinkar

Dela med dig:

Här hittar du 12 goda drinkar att sippa på till påsk. Njut de fruktiga alkoholfria drinkarna från Tropic Dream som de är eller blanda som du vill. Här finns recept på allt från festligt ananasbål eller en frusen drink med passionsfrukt till mer eleganta drinkar som Passion Martini och Cuban bubbles. Samt en festlig och bubblig variant på mojito.

1. ANANAS OCH KOKOS

Får vi bjuda härligt skummande tropisk drink! Tropic Dream Piña Colada med smak av ananas och kokos blir en syrlig och söt drink med lime och kondenserad mjölk. Du måste prova!

Läs mer >>

2. FROZEN PASSION SLUSH

Passionsfruktsdrycken från Tropic Dream är väldigt god att njuta som den är. Men om man fryser den först och skedar upp i glas blir den faktiskt ännu godare. Testa själv!

Läs mer >>

3. STRAWBERRY DAIQUIRI

En härlig drink som kan njutas året runt. Häll upp kyld Tropic Dream Strawberry Daiquiri och njut en smak av den exotiska världen! Njut drinken som den är eller blanda med vit rom.

Läs mer >>

4. WHITE COCO

Med en härlig doft av kokos är detta en drink som får oss att längta efter vajande palmer, skummande vågor och bländande vit sand. Blanda Piña Colada kolsyrat vatten och is.

Läs mer >>

5. MOJITO ROYAL

En frisk och festlig variant på mojito med hälften champagne eller mousserande vin. För en alkoholfri variant, ta fruktsoda eller kolsyrat vatten.

Läs mer >>

6. PASSION MARTINI

En härligt fruktig drink med passionsfrukt som man dricker omväxlande med ett shotglas med mousserande vin. Går också bra att göra helt alkoholfri om du vill.

Läs mer >>

7. ANANASBÅL

Kom i feststämning med ett härligt tropiskt ananas-bål! Enklaste vägen tar du genom att blanda Tropic Dream Pineapple Low Calorie med kolsyrat vatten.

Läs mer >>

8. PIÑA COLADA

Piña Colada är en exotisk drink med smak av saftig ananas och kokos. I originalreceptet ingår även rom. En somrig klassiker som fungerar året om.

Läs mer >>

9. ROSSINI DREAM

Partyt blir extra festligt med jordgubbsbubbel i glasen. Blanda Tropic Dream Strawberry Daiquiri med valfritt bubbelvin och dröm digbort till varmare platser.

Läs mer >>

10. CUBAN BUBBLES

Bubblor i glaset är populärt. Här är en elegant alkoholfri lime- och myntadoftande drink som passar till alla festliga tillfällen. Om du vill kan du tillsätta vit rom.

Läs mer >>

11. MOJITO

Tropic Dream Mojito är en färdigmixad drink med smak av lime som du kan njuta som den är eller blanda med vit rom. Ger en härlig semesterkänsla att njuta av året runt.

Läs mer >>

12. PASSION SPRITZ

Blanda Tropic Dream Passion med bubblande prosecco till en svalkande och festlig drink. Välj alkoholfritt mousserande vin om du föredrar ett alkoholfritt alternativ.

Läs mer >>

Relaterat

Tropic Dream Mojito är en alkoholfri exotisk drink med smak av fräsch mynta och lime…
Tropic Dream Strawberry Daiquiri är en alkoholfri exotisk drink med smak av solvar…
Tropic Dream Piña Colada är en alkoholfri exotisk drink med smak av saftig ananas oc…
Tropic Dream är en serie exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar. Denna exo…