Juice Alkoholfri Drink Tropic Dream Mojito
Juice Alkoholfri Drink Tropic Dream Mojito
Juice Alkoholfri Drink Tropic Dream Mojito

Tropic Dream Mojito

Art.nr: 25710

Tropic Dream Mojito är en alkoholfri exotisk drink med smak av fräsch mynta och lime. De alkoholfria drinkarna från Tropic Dream kan njutas som de är, eller om man så önskar, blandas med alkohol. Drinksmakerna är klassiska cocktails – populära, fruktiga drinkar som passar alla festliga tillfällen eller för att förgylla en helt vanlig vardagskväll.

Producent
Tropic Dream
Land
Sverige
Volym
1 liter
Förpackning
Kartong
Varumärke
Tropic Dream

Vatten, fruktjuice* (äppel-, lime-, citron-, apelsinjuice), socker, apelsinextrakt, naturligt myntaarom, surhetsreglerande medel: citronsyra, antioxidationsmedel: askorbinsyra, förtjockningsmedel: fruktkärnmjöl, färgämnen: klorofyll- och klorofyllinkopparkomplex – betakaroten. * Juice framställd från fruktjuicekoncentrat.

Energi | 171 kJ / 40 kcal
Fett | <0,5 g
Varav mättat fett | <0,1 g
Kolhydrat | 9,7 g
Varav sockerarter | 9,6 g
Protein | <0,5 g
Salt | <0,01 g

Kedja | artikelnummer
ICA | 151688
COOP | 46492

 

Passar till

Alkoholfri drink. Fyll ett glas med Tropic Dream Mojito och krossad is. Toppa med en limeskiva och gärna några myntablad. Blunda och känn den fräscha doften av lime och mynta. Smaka din drink och njut en smak av den exotiska världen! Njut drinken som den är eller blanda med vit rom. Tips: Med färsk mynta i glaset är det lättare att dricka genom ett sugrör.

Populära produkter från Tropic Dream

Tropic Dream Strawberry Daiquiri är en alkoholfri exotisk drink med smak av solvar…
Tropic Dream Piña Colada är en alkoholfri exotisk drink med smak av saftig ananas oc…
Tropic Dream är en serie exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar. Denna exo…
Tropic Dream är en serie exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar. Denna exo…

Relaterade drinkar

Drinkar Mojito Lime
I dag är mojito en av världens allra mest populära drinkar. Kombinationen av aromatisk lime, råsocker och fräsch mynta ger en härlig semesterkänsla som…
Blueberry,Ice,Sangria,With,Mint,In,Glasses,On,Wooden,Background
Här är en variant av mojito med spännande smak av blåbär. Gör en stor sats till festen. Blanda bara Finnerödja blåbärsdryck med Tropic Dream…
Drinkar Mojito Cuban Bubbles
Bubblor i glaset är populärt. Här är en elegant alkoholfri lime- och myntadoftande drink som passar till alla festliga tillfällen. Om du vill kan…
Drinkar Mojito Southside Mynta Apelsin
Al Capones favoritdrink, döpt efter South Side district i Chicago är härligt syrlig och myntadoftande. Det sägs att den gin som smugglades under förbudstiden…

Tropic Dream

Exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar

Njut en klassisk alkoholfri drink eller en läcker exotisk fruktdryck från Tropic Dream som produceras i Sverige.

Tropiska drinkar från Sverige

Tropic Dream är ett eget varumärke från Heba Food & Beverages. Tropic Dream är en serie exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar som lanserades 2009. Dryckerna produceras i Sverige.

Mer om Tropic Dream

Tropic Dream är en serie exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar som lanserades 2009. Dryckerna produceras i Sverige. Fruktdryckerna innehåller alltid en mix av minst två exotiska frukter för att ge en spännande smakupplevelse. De alkoholfria drinkarna kan njutas som de är, eller om man så önskar, blandas med alkohol. Smakerna är klassiska cocktails – populära, fruktiga drinkar som passar alla festliga tillfällen, eller för att förgylla en helt vanlig vardagskväll. Tropic Dream är ett eget varumärke från Heba Food & Beverages.

Exotiskt och alkoholfritt

Fruktdryckerna innehåller alltid en mix av minst två exotiska frukter för att ge en spännande smakupplevelse. De alkoholfria drinkarna kan njutas som de är, eller om man så önskar, blandas med alkohol. Smakerna är klassiska cocktails – populära, fruktiga drinkar som passar alla festliga tillfällen, eller för att förgylla en helt vanlig vardagskväll.