Juice Alkoholfri Drink Tropic Dream Mojito
Juice Alkoholfri Drink Tropic Dream Mojito
Juice Alkoholfri Drink Tropic Dream Mojito

Tropic Dream Mojito

Art.nr: 25710

Tropic Dream Mojito är en alkoholfri exotisk cocktail med smak av fräsch mynta och lime. Tropic Dream alkoholfria cocktails kan njutas som de är, eller om man så önskar, blandas med alkohol. Drinksmakerna är klassiska cocktails, populära, fruktiga drinkar som passar alla festliga tillfällen eller för att förgylla en helt vanlig vardagskväll.

Producent
TROPIC DREAM
Land
Sverige
Volym
1 liter
Förpackning
Kartong
Varumärke
Tropic Dream

Vatten, fruktjuice* 20% (äpple, lime, citron, apelsin), socker, naturlig arom, syra (citronsyra), stabiliseringsmedel (pektin), antioxidationsmedel (askorbinsyra), färgämne (klorofyllkopparkomplex, lutein). *Juice framställd från fruktjuicekoncentrat.

Energi | 171 kJ / 41 kcal
Fett | <0,5 g
Varav mättat fett | 0 g
Kolhydrat | 9,7 g
Varav sockerarter | 9,4 g
Kostfiber | <0,5 g
Protein | <0,5 g
Salt | 0,02 g

Kedja | artikelnummer
ICA | 151688
COOP | 46492

 

Passar till

Alkoholfri cocktail. Fyll ett glas med Tropic Dream Mojito och krossad is. Toppa med en limeskiva och gärna några myntablad. Blunda och känn den fräscha doften av lime och mynta. Smaka din drink och njut en smak av den exotiska världen! Njut drinken som den är eller blanda med vit rom. Tips: Med färsk mynta i glaset är det lättare att dricka genom ett sugrör.

Specialinformation

Njut som en fräsch alkoholfri cocktail med is, eller tillsätt vit rom för en original-Mojito.

Populära produkter från Tropic Dream

Tropic Dream Piña Colada är en alkoholfri exotisk drink med smak av saftig ananas oc…
Tropic Dream Strawberry Daiquiri är en alkoholfri exotisk drink med smak av solvar…
Tropic Dream Passion fruit 1 L är en exotisk fruktdryck med smak av passionsfrukt oc…
Tropic Dream Pineapple 1 L är en tropisk smakexplosion av ananas och apelsin. En tö…

Relaterade drinkar

Drinkar Mojito Lime
I dag är mojito en av världens allra mest populära drinkar. Kombinationen av aromatisk lime, råsocker och fräsch mynta ger en härlig semesterkänsla som…
Blueberry,Ice,Sangria,With,Mint,In,Glasses,On,Wooden,Background
Här är en variant av mojito med spännande smak av blåbär. Gör en stor sats till festen. Blanda bara Finnerödja blåbärsdryck med Tropic Dream…
Drinkar Mojito Cuban Bubbles
Bubblor i glaset är populärt. Här är en elegant alkoholfri lime- och myntadoftande drink som passar till alla festliga tillfällen. Om du vill kan…
Drinkar Mojito Southside Mynta Apelsin
Al Capones favoritdrink, döpt efter South Side district i Chicago är härligt syrlig och myntadoftande. Det sägs att den gin som smugglades under förbudstiden…

Tropic Dream

Exotiska fruktdrycker och alkoholfria cocktails

Njut en klassisk alkoholfri cocktail eller en läcker exotisk fruktdryck utan tillsatt socker från Tropic Dream.

Tropiska drinkar från Sverige

Tropic Dream är en serie alkoholfria cocktails och exotiska fruktdrycker utan tillsatt socker som lanserades 2009. Dryckerna produceras i Sverige.

Mer om Tropic Dream

Fruktdrycker utan tillsatt socker
Tropic Dream görs på äkta fruktjuice med fokus på läckra, exotiska smaker. Nyheterna Pineapple och Passion fruit Low Calorie ingår i det nya lågkalorisortimentet utan tillsatt socker. Perfekt när du är sugen på något lätt och smakrikt att dricka. Välj mellan fräsch tropisk smak av söt ananas eller lite mer sötsyrlig passionsfrukt. Fruktdryckerna passar till frukost, till måltider, till helgmyset och som en fruktig, härlig törstsläckare under dagen.

Alkoholfria drinkar
De alkoholfria drinkarna kan njutas som de är, eller om man så önskar, blandas med alkohol. Smakerna är klassiska cocktails – populära, fruktiga drinkar som passar alla festliga tillfällen, eller för att förgylla en helt vanlig vardagskväll. I sortimentet finns Strawberry Daiquiri med jordgubbar och lime som även kan frysas till en svalkande sommardrink. Piña Colada är en tropisk klassiker med ananas och kokos. Eller välj en läskande Mojito med smak av lime och mynta.

Exotiskt och alkoholfritt

Tropic Dream görs på äkta fruktjuice med fokus på läckra, exotiska smaker. Nyheterna Pineapple och Passion fruit Low Calorie ingår i det nya lågkalorisortimentet utan tillsatt socker. Perfekt när du är sugen på något lätt och smakrikt att dricka.

De alkoholfria drinkarna kan njutas som de är, eller om man så önskar, blandas med alkohol. Smakerna är klassiska cocktails – populära, fruktiga drinkar som passar alla festliga tillfällen, eller för att förgylla en helt vanlig vardagskväll.