Tropic Dream

Exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar

Njut en klassisk alkoholfri drink eller en läcker exotisk fruktdryck från Tropic Dream som produceras i Sverige.

Tropic Dream finns i sex härliga smaker. Tre exotiska fruktsmaker som passar passar lika bra som törstsläckare, som bas i exotiska drinkar och till frukost. De tre alkoholfria drinkarna från Tropic Dream kan njutas som de är, eller om man så önskar, blandas med alkohol. Drinksmakerna är klassiska cocktails – populära, fruktiga drinkar som passar alla festliga tillfällen eller för att förgylla en helt vanlig vardagskväll.

Tre klassiska fruktcocktails


Piña Colada    

Piña Colada är en alkoholfri exotisk drink med smak av saftig ananas och kokos.
Fyll ett glas med Tropic Dream Piña Colada och isbitar. Med en skiva ananas blir drinken extra festlig. Blunda och känn den härliga doften från kokos och ananas. Smaka på din drink och njut en smak av den exotiska världen.
Njut drinken som den är eller blanda med vit rom.

Tips! Kör drinken med krossad is i en mixer så blir den härligt skummande och gräddig!


Mojito

Tropic Dream Mojito är en alkoholfri exotisk drink med smak av fräsch mynta och lime. 
Fyll ett glas med Tropic Dream Mojito och krossad is. Toppa med en limeskiva och gärna några myntablad. Blunda och känn den fräscha doften av lime och mynta. Smaka din drink och njut en smak av den exotiska världen!
Njut drinken som den är eller blanda med vit rom.

Tips: Med färsk mynta i glaset är det lättare att dricka genom ett sugrör.


Strawberry Daiquiri

Tropic Dream Strawberry Daiquiri är en alkoholfri exotisk drink med smak av solvarma jordgubbar och lime. 
Fyll ett glas med Tropic Dream Strawberry Daiquiri och krossad is. Dekorera med en jordgubbe. Blunda och känn doften av solvarma jordgubbar och fräsch lime. Smaka din drink och njut en smak av den exotiska världen!
Njut drinken som den är eller blanda med vit rom.

Tips: Gör en frozen strawberry daiquiri – kör drycken med is i mixer.

Tre exotiska fruktdrycker


Passion

Exotisk passionsfruktsdryck blandad med solmogna apelsiner.
Häll upp väl kyld Tropic Dream Passion i ett glas. Blunda och dröm dig bort till en exotisk plats i solen. I lugnet under ett parasoll, med ljudet från vågor som slår mot stranden, klirrar isbitarna i glaset du håller i handen. Känn en tropiskt frisk och lite syrlig doft. Smaka din passionsdryck och njut en smak av den exotiska världen.

Tips: Toppa drycken med en skiva lime.


Mango

Exotisk mangodryck blandad med solmogna apelsiner.
Häll upp väl kyld Tropic Dream Mango i ett glas. Blunda och dröm dig bort till en exotisk, fjärran fruktmarknad. Känn den aromatiska mangodoften där kryddig sötma blandas med något lite syrligt. Se för din inre blick en vacker pyramid av solvarma frukter som skiftar från rött till gult och grönt. Smaka din mangodryck och njut en smak av den exotiska världen.

Tips: Garnera med en apelsinskiva.


Coconut            

Exotisk kokosdryck blandad med ananas och banan.
Häll upp väl kyld Tropic Dream Coconut i ett glas. Blunda och dröm dig bort till en tropisk strand. Det turkosa havet som glittrar i solen. Den vita, mjuka sanden. Nu ser du kokospalmerna som ramar in den exotiska miljön och ger välbehövlig skugga. Smaka din kokosdryck och njut en smak av den exotiska världen.

Tips: Frosta glaset med kokos – doppa kanten på glaset i flytande honung och sedan i kokosflingor.

Tropiska drinkar från Sverige

Tropic Dream är ett eget varumärke från Heba Food & Beverages. Tropic Dream är en serie exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar som lanserades 2009. Dryckerna produceras i Sverige.

Mer om Tropic Dream

Tropic Dream är en serie exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar som lanserades 2009. Dryckerna produceras i Sverige. Fruktdryckerna innehåller alltid en mix av minst två exotiska frukter för att ge en spännande smakupplevelse. De alkoholfria drinkarna kan njutas som de är, eller om man så önskar, blandas med alkohol. Smakerna är klassiska cocktails – populära, fruktiga drinkar som passar alla festliga tillfällen, eller för att förgylla en helt vanlig vardagskväll. Tropic Dream är ett eget varumärke från Heba Food & Beverages.

Exotiskt och alkoholfritt

Fruktdryckerna innehåller alltid en mix av minst två exotiska frukter för att ge en spännande smakupplevelse. De alkoholfria drinkarna kan njutas som de är, eller om man så önskar, blandas med alkohol. Smakerna är klassiska cocktails – populära, fruktiga drinkar som passar alla festliga tillfällen, eller för att förgylla en helt vanlig vardagskväll.

Populära produkter från Tropic Dream