Tropic Dream

En serie exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar.

Tropic Dream är en serie exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar som produceras i Sverige.

Tropic Dream finns i sju härliga smaker. Tre exotiska fruktsmaker och fyra klassiska cocktails.

Piña Colada    

Fyll ett glas med Tropic Dream Piña Colada och isbitar. Med en skiva ananas blir drinken extra festlig. Blunda och känn den härliga doften från kokos och ananas. Smaka på din drink och njut en smak av den exotiska världen. Njut drinken som den är eller blanda med vit rom.

Tips! Kör drinken med krossad is i en mixer på högsta läget en stund, så blir den härligt skummande och gräddig!

Mojito

Fyll ett glas med Tropic Dream Mojito och krossad is. Toppa med en limeskiva och gärna några myntablad. Blunda och känn den fräscha doften av lime och mynta. Smaka din drink och njut en smak av den exotiska världen! Njut drinken som den är eller blanda med vit rom.

Tips: Med färsk mynta i glaset är det lättare att dricka genom ett sugrör.

Strawberry Daiquiri

Fyll ett glas med Tropic Dream Strawberry Daiquiri och krossad is. Dekorera med en jordgubbe. Blunda och känn doften av solvarma jordgubbar och fräsch lime. Smaka din drink och njut en smak av den exotiska världen! Njut drinken som den är eller blanda med vit rom.

Tips: Gör en frozen strawberry daiquiri – kör drycken med is i mixer så att den blir nästan slät och drick genom ett tjockt sugrör. 

Margarita       

Fyll ett glas med Tropic Dream Margarita och isbitar. Toppa med en limeskiva. Blunda och känn den aromatiska limedoften. Smaka på din drink och njut en smak av den exotiska världen! Njut drinken som den är eller blanda med tequila.

Tips! Dra en skiva lime runt kanten på glaset och doppa i salt.

Passion

Häll upp väl kyld Tropic Dream Passion i ett glas. Blunda och dröm dig bort till en exotisk plats i solen. I lugnet under ett parasoll, med ljudet från vågor som slår mot stranden, klirrar isbitarna i glaset du håller i handen. Känn en tropiskt frisk och lite syrlig doft. Smaka din passionsdryck och njut en smak av den exotiska världen.

Tips: Toppa drycken med en skiva lime.

Mango

Häll upp väl kyld Tropic Dream Mango i ett glas. Blunda och dröm dig bort till en exotisk, fjärran fruktmarknad. Känn den aromatiska mangodoften där kryddig sötma blandas med något lite syrligt. Se för din inre blick en vacker pyramid av solvarma frukter som skiftar från rött till gult och grönt. Smaka din mangodryck och njut en smak av den exotiska världen.

Tips: Garnera med en apelsinskiva.

Cocos            

Häll upp väl kyld Tropic Dream Coconut i ett glas. Blunda och dröm dig bort till en tropisk strand. Det turkosa havet som glittrar i solen. Den vita, mjuka sanden. Nu ser du kokospalmerna som ramar in den exotiska miljön och ger välbehövlig skugga. Smaka din kokosdryck och njut en smak av den exotiska världen.

Tips: Frosta glaset med kokos – doppa kanten på glaset först i flytande honung och doppa sedan i kokosflingor.

Tropiska drinkar från Sverige

Tropic Dream är ett eget varumärke från Heba Food & Beverages. Tropic Dream är en serie av exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar som lanserades 2009. Dryckerna produceras i Sverige.

Mer om Tropic Dream

Tropic Dream är en serie exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar som lanserades 2009. Dryckerna produceras i Sverige. Fruktdryckerna innehåller alltid en mix av minst två exotiska frukter för att ge en spännande smakupplevelse. De alkoholfria drinkarna kan njutas som de är, eller om man så önskar, blandas med alkohol. Smakerna är klassiska cocktails – populära, fruktiga drinkar som passar alla festliga tillfällen, eller för att förgylla en helt vanlig vardagskväll. Tropic Dream är ett eget varumärke från Heba Food & Beverages.

Exotiskt och alkoholfritt

Fruktdryckerna innehåller alltid en mix av minst två exotiska frukter för att ge en spännande smakupplevelse. De alkoholfria drinkarna kan njutas som de är, eller om man så önskar, blandas med alkohol. Smakerna är klassiska cocktails – populära, fruktiga drinkar som passar alla festliga tillfällen, eller för att förgylla en helt vanlig vardagskväll.

Populära produkter från Tropic Dream

– TA DEL AV RECEPT OCH GODA TIPS! –

HEBA är en etablerad leverantör av drycker och livsmedel på den nordiska marknaden. HEBA:s produkter finns på Systembolaget, i dagligvaruhandeln, på restauranger samt i våra grannländer Danmark, Norge och Finland.

adress

Box 142, 372 22 Ronneby

Telefon

email

© 2021 Heba food & beverages